Thursday, October 11, 2012

ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ


Με πολυβραβευμένες ξένες σειρές (μεταξύ των οποίων και το δημοφιλές «Sex and the city») και ταινίες τελευταίας εσοδείας (παραγωγής 2011 και 2012), με ριάλιτι προγράμματα αλλά και τις γνώριμες εσωτερικές του παραγωγές (ψυχαγωγικές και ενημερωτικές), το Μακεδονία TV βγάζει από τη Δευτέρα το νέο του πρόγραμμα στον αέρα, φιλοδοξώντας να κατακτήσει μεγαλύτερο μερίδιο τηλεθεατών.
«Το Μακεδονία TV τολμάει για μία ακόμη φορά, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα με πολλές ξένες παραγωγές, που φέρουν τη σφραγίδα πολύ γνωστών εταιρειών παραγωγής του εξωτερικού», τόνισε ο γενικός διευθυντής του σταθμού Γιώργος Ζώης, προσθέτοντας πως «στο νέο πρόγραμμα υπάρχουν νότες αισιοδοξίας», απαραίτητες -όπως είπε- για τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.
Θέση στο νέο πρόγραμμα θα εξακολουθεί να έχει το μαγκαζίνο «Κορίτσια για σπίτι», το οποίο αλλάζει ώρα από Δευτέρα και θα αρχίζει στις 17.40, με παρουσιάστριες πάντα τη Σοφία Γκόσιου και την Ελένη Τσολάκη.
Ραντεβού στο Μακεδονία TV για άλλη μια χρονιά θα δώσει το δίδυμο Χρήστος Μπέλλας και Γαλάτεια Ελευθερίου, που θα συνεχίσουν την παρουσίαση του «Cine club», το οποίο εμπλουτίζεται με νέες στήλες και συνεντεύξεις μεγάλων πρωταγωνιστών, ενώ -όπως είπαν οι δύο παρουσιαστές- το σύνθημα της εκπομπής για αυτή τη σεζόν είναι: «Σινεμά για όλους και όλοι για το σινεμά».
Στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου (10.30 π.μ.) ο Ευτύχης Μπλέτσας μέσα από την εκπομπή «Food IQ» θα προσπαθήσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο να μάθει τους νέους να μαγειρεύουν εύκολα και συνάμα υγιεινά φαγητά.
Στη σέντρα θα βρίσκεται για έκτη συνεχή χρονιά και «Το ντέρμπι του μεσονυκτίου», με τον Κώστα Χήτα να εστιάζει το ενδιαφέρον του στον κόσμο του ποδοσφαίρου με στόχο, όπως είπε, η εκπομπή να κερδίσει ακόμη περισσότερους τηλεθεατές.

Η ενημέρωση 
Κόντρα στα αθηναϊκά δελτία, το Μακεδονία TV θα συνεχίσει την εναλλακτική ενημέρωση των τηλεθεατών με ένα μεγάλο δελτίο ειδήσεων σε καθημερινή βάση.
Σύμφωνα με τη διευθύντρια του ειδησεογραφικού τομέα Βιργινία Δημαρέση, το κανάλι θα συνεχίσει να παρέχει ουσιαστική ενημέρωση μέσα από μια ψύχραιμη ματιά, ενώ παράλληλα θα δοθεί, όπως ανέφερε, «ιδιαίτερη έμφαση μέσα από τα δελτίο του σταθμού και στην άλλη όψη της Ελλάδας, στους Έλληνες εκείνους που μοχθούν και δημιουργούν».

No comments:

Post a Comment