Friday, October 19, 2012

Η ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ ΑΥΤΟΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ 'ΣΙΚΑΓΟ'


Λίγες μέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα του μιούζικαλ «Chicago», οι συντελεστές μίλησαν όχι μόνο για την παράσταση, αλλά και για την συνεργασία τους.
Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου που έγινε σήμερα το μεσημέρι στο «Παλλάς», η Μαρινέλλα αποκάλυψε πως προέκυψε η συνεργασία της με τον Σταμάτη Φασουλή: «Η αλήθεια είναι ότι φέτος δεν είχα σκεφτεί τι θα κάνω. Νόμιζα ότι θα καθόμουνα στο σπίτι μου. Άκουσα ότι ο Σταμάτης Φασουλής θ’ ανεβάσει το «Chicago» κι όταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο τον ρώτησα ποιοι θα παίζουν. Όταν δεν άκουσα να λέει για την ‘’Mama’’, τον ρώτησα ποια θα κάνει αυτό τον ρόλο και μου λέει δεν έχω σκεφτεί. Τότε του λέω: «Και εγώ εδώ τι κάνω; Εμένα με σνομπάρεις;». Τέλος, η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, δήλωσε ότι είναι πολύ χαρούμενη που ο Σταμάτης Φασουλής της εμπιστεύτηκε τον ρόλο και χαίρεται  που συνάντησε όλα αυτά τα παιδιά, τα οποία την έχουν εντυπωσιάσει  με το ταλέντο τους. Στην συνέχεια ο σκηνοθέτης της παράστασης δήλωσε: «Δεν τολμούσα να προτείνω στην Μαρινέλλα να παίξει τον ρόλο».  Ο Σταμάτης Φασουλής μάλιστα αποκάλυψε ότι την συγκεκριμένη παράσταση ήθελε να την ανεβάσει και στο παρελθόν, αλλά πάντα κάτι γινόταν και το ανέβαλλε. «Είναι ένα έργο επίκαιρο γιατί δεν γράφτηκε για την εποχή του, πάντα μιλάει για μια άλλη εποχή. Το έργο μας δεν έχει καμία σχέση με το πρωτότυπο γιατί υπάρχει πολύ μεγάλη ρήτρα, αλλά είναι πολύ κοντά του. Έχουμε μεταφέρει την ουσία του αρχικού στα ελληνικά δεδομένα».
 Η Σμαράγδα Καρύδη με νέο λουκ , φανερά αδυνατισμένη και ανανεωμένη, εντυπωσίασε τον αντρικό πληθυσμό με την εμφάνισή της. Η ηθοποιός επέλεξε να φορέσει τζιν παντελόνι με μπλε σκούρο πουκάμισο, από το οποίο φαινόταν  το κόκκινο της σουτιέν, το οποίο δεν πέρασε απαρατήρητο. Όπως η Σμαράγδα έτσι  και η Τάνια Τρύπη δεν μπορούσαν κρύψουν την χαρά τους για τους ρόλους τους, αλλά και για την συνύπαρξή τους στην σκηνή με την Μαρινέλλα.
 ΟΚωνσταντίνος Μαρκουλάκης μετά τον «Οιδίποδα», θα υποδύεται τον δικηγόρο στο «Chicago», ένας διαφορετικός ρόλος και παράσταση που του κίνησαν το ενδιαφέρον και τα θεωρεί πρόκληση. «Το «Chicago» δεν είναι ένα τυχαίο μιούζικαλ. Ήθελα πάρα πολύ να βρεθώ στην σκηνή με τον Σταμάτη Φασούλη και πιστεύω ότι  όλα τα παιδιά είναι σπάνια περίπτωση και θεωρώ ότι βρίσκεται ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση. Και τέλος, το  να παίζει κάποιος στο «Παλλάς» , αυτό από μόνο του είναι γεγονός».
  Ο Μιχάλης Ρέππας, ήθελε πάρα πολύ να συμμετάσχει στο μιούζικαλ, αφού πήρε τηλέφωνο τον Σταμάτη Φασουλή και του αποκάλυψε ότι έχει έτοιμους τους στίχους των τραγουδιών πάρα πολύ καιρό. Τέλος, ο Αντώνης Λουδάρος νιώθει ευτυχισμένος που βρίσκεται για άλλη μια φορά με την Μαρινέλλα, αλλά και με τους υπόλοιπους ηθοποιούς, με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν. Τέλος, ο ηθοποιός δήλωσε: «Το ‘’Chicago’’ είναι μια παράσταση με υψηλή αισθητική».  Η επίσημη πρεμιέρα του πολυσυζητημένου μιούζικαλ ‘’Chicago’’ θα γίνει στο Σάββατο 27 Οκτωβρίου.

No comments:

Post a Comment