Friday, October 19, 2012

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟΥΣ ΒΕΓΚΑΣ


Το συγκρότημα «Vegas» έχει ξεχωρίσει με τα τραγούδια και την σκηνική του παρουσία.
Μάλιστα το κοινό το επέλεξε ως το «Best Greek Act» στο διαγωνισμό που διοργάνωσε το ελληνικό MTV. Χθες βράδυ το μουσικό κανάλι σε συνεργασία με την Δέσποινα Βανδή απενειμαν το βραβείο στο νυχτερινό κέντρο «Posidonio» όπου εμφανίζονται. 
Ο Τόμας Πρωτόπαπας ανέβηκε στη σκηνή και έκανε με την Δέσποινα Βανδή την απονομή. Τα μέλη του συγκροτήματος δεν μπορούσαν να κρύψουν την χαρά τους. Η τραγουδίστρια συγκινήθηκε καθώς θυμήθηκε την δική της διάκριση στη συγκριμένη διοργάνωση και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία. 
 Στις 11 Νοέμβρη θα ταξιδέψουν μέχρι την Φρανκφούρτη για να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στον διαγωνισμό που διοργανώνει το ευρωπαϊκό MTV με το τραγούδι τους «Πιο ψηλά». Το συγκρότημα θα μπορείτε να το ψηφίζετε στο διαδίκτυο για να το αναδείξετε το « Best Europe Act» στα 2012 ΕΜΑ! Σε επικοινωνία που είχαμε με το MTV μας ενημέρωσαν σχετικά με την βράβευση του συγκροτήματος: «Οι "Vegas" αναδείχτηκαν "BEST GREEK ACT" στα 2012 MTV EMA. Σε μια ψηφοφορία με ρεκόρ συμμετοχών και τετραπλάσιο αριθμό σε σχέση με την περσινή χρονιά, το hot ελληνικό συγκρότημα βρέθηκε «Πιο Ψηλά» από όλους. Η ψηφοφορία της επόμενης φάσης συνεχίζεται.

No comments:

Post a Comment