Saturday, February 25, 2012

Rolling Stones: Θα κάνουν περιοδεία το 2012;


Είναι γνωστό ότι ο Mick Jagger και ο Keith Richards δεν είναι και τα καλύτερα φιλαράκια τα τελευταία χρόνια αλλά, με αφορμή την επέτειο των 50 χρόνων από την ίδρυσή τους, οι Rolling Stones ίσως κάνουν μια περιοδεία μέσα στο 2012.



Ένα εξτρά κίνητρο είναι και τα 500 εκατομμύρια δολάρια που θα λάβουν, αν τελικά πραγματοποιήσουν μια σειρά συναυλιών που πολλοί θαυμαστές τους -ανεξαρτήτου ηλικίας- θα ήθελαν να ζήσουν.



Μέχρι στιγμής η μοναδική επίσημη δήλωση ήρθε από το στόμα του Keith Richards, που αποκάλυψε στο περιοδικό Rolling Stone ότι λίαν συντόμως θα εμφανιστούν στο Λονδίνο.



Οι γερόλυκοι της rock είναι “ανοιχτοί” στην ιδέα να πραγματοποιήσουν μια σειρά εμφανίσεων σε μεγάλες πόλεις μαζί με τους Bill Wyman και Mick Taylor, όπως αναφέρει το περιοδικό.



Αξιοσημείωτο είναι ότι δεν έγινε καμία αναφορά στους Charlie Watts (ντραμς) και Ronnie Wood (κιθάρα)! Αντιθέτως, ο Richards ανέφερε τον Taylor, που είχε αποχωρήσει από το συγκρότημα το 1974 και αντικαταστάθηκε από τον Wood. Επίσης, ο Wyman είχε αποσυρθεί το 1993 και τη θέση του πήρε ο Darryl Jones (που δεν είναι επίσημο μέλος του συγκροτήματος).

No comments:

Post a Comment