Tuesday, February 28, 2012

ΤΡΙΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012


*Πεθανε απο καρδιακη προσβολη,την περασμενη εβδομαδα,ο 52 χρονος επιχειρηματιας της πιο ονομαστης ψαροταβερνας της Θεσσαλονικης  Δημητρης Λαπατας.Απο το 1995 που ανελαβε το "Mαιαμι" της Νεας Κρηνης το απογειωσε σιγα σιγα σε νο1 προορισμο για καλο φαγητο.Αφησε πισω του δυο γιους.
*Καθαρη Δευτερα στα καναλια της NOVA ηταν η χαρα του κινηματογραφοφιλου με συνεχεις μεταδοσεις της τελετης των Οσκαρ.
*Απο την Πεμπτη ο Νικος Ευαγγελατος στην τηλεοραση του Σκαι.
*Στην Πυλη Αξιου απο την Παρασκευη ο Στελιος Ροκκος και ο Δημος Αναστασιαδης.
*Απο 9 Μαρτιου ο Γ.Πλουταρχος στο Fix Live.
*Τα πιο δυσευρετα τραγουδια των Andrews Sisters

1941 The nickel serenade/I wish I had a dime

1943 East of the Rockies

1946 I don’t know why/Patience and prudence/House of blue lights

1947 Your red wagon

1948 Sabre dance

*Τακαφε-κλαμπ-μπουατ της μοδας στην Θεσσαλονικη το 1994:Χαντρες,Ακροαμα,Αβανταζ,Αλυσιδα,Λαλας,Mobil,Buzios,Chorus,Μαροκο, Αστρα,Αρωμα(πρωην Splendid),Αχιλλειον.

*Η Ματουλα Κατρανη ανακαλυψε την Ζετα Φλοκα και της προτεινε να γινει μοντελο-το πρωτο της Θεσσαλονικης.Σημερα διευθυνει τον δικο της οικο μοδας.

*Σε σπιτι του Πανοραματος το 1992 δεξιωση προς τιμην του Σπυρου Φωκα και της Ροζιτας Σωκου.Ο Φωκας μπηκε στην κουζινα κι ετοιμασε μακαροναδες και μπιφτεκια.

*Πριν δημιουργησει τον δικο του οικο μοδας ο Νικος Αποστολοπουλος περασε από τους οικους Τιερυ Μιγκλερ,Ρενομα,Ζαν Κλωντ Ντελουκα και μετα εγινε γενικος διευθυντης του Ελληνογαλλικου Επιμελητηριου στο Παρισι.

*Το 1904 δημιουργουνται τα «Μοντμπλαν»,που πηραν το ονομα τους από την υψηλοτερη κορυφη της Ευρωπης.Υψος 4.810 μετρα.

*Ελεχθη από τον Γρηγορη Αρναουτογλου: «Μεγαλυτερος εχθρος μου,χρονια τωρα,είναι ο ιδιος ο εαυτος μου.Σε παρελθοντα χρονια υπηρξα μεγας ψευτης.Σημερα πιστευω ότι εκεινος που ζει ψευδομενος συνειδητα ουσιαστικα δεν ζει».

*Υπερβολικη χρηση και καταχρηση του «κυριες και κυριοι» και στο ραδιοφωνο και στην τηλεοραση.

*Πανω από 50 εκατομμυρια Αμερικανοι ασχολουνται με παθος με την αστρολογια.

*Νέο μπιστρο,το «Μεντιτερρανε» ,εγκαινιαστηκε το 1992 στην Καρολου Ντηλ,από τους Γκρατσιελα Μπουρλα,Ακη Ταμπουρη,Ρουλη Βουργαζοπουλο και Χρηστο Τοπαζη.Στα εγκαινια ηταν παρων και ο Λακης Λαζοπουλος.

* «Χειραψιες» ηταν ο τιτλος εκπομπης που παρουσιαζαν από την ΕΤ 3 η Ευα Μερτζου με την Αφροδιτη Χρυσοχοου.

* Απο το 1989-92 διακριθηκαν οι «Μαρινερς»,ένα συγκροτημα από τον Αγιο Αθανασιο Θεσσαλονικης.Τα μελη του:Ανδρεας Ευαγγελοπουλος,Κωστας Γεωργιαδης,Γιωργος Φωτακιδης,Γιωργος Χατζηαποστολου,Δημητρης Κουιμτζης,Αντωνης Ποντικης και η Λουιζα Ευαγγελοπουλου,τραγουδιστρια.

No comments:

Post a Comment