Thursday, February 23, 2012

Oι πέντε πιο σέξι Ελληνίδες του Hollywood…


Δέσποινα Ματενοπούλου ή Debbie Matenopoulos
Γοητευτική με μάτι σπιρτόζο, έχει καταφέρει να πάρει συνεντεύξεις από τους μεγαλύτερους σταρ του κόσμου, για την εκπομπή της στο κανάλι E! Entertainment.Γεννήθηκε στη Βιρτζίνια στις 13 Δεκεμβρίου του 1974, αλλά όλα τα άλλα μέλη της οικογένειας γεννήθηκαν στην Ελλάδα. Οι συγγενείς της είναι από την Ξάνθη, τη Νάουσα, τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα. Στα 17 πήγαινε ήδη κολέγιο, ενώ σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης δημοσιογράφος, και δούλευε σε έναν τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό στη Βιρτζίνια. Τότε ήταν που έστειλε βιογραφικά σε διάφορα κανάλια και εκπομπές, μεταξύ αυτών και το MTV. Εκεί έκανε ό,τι της έλεγαν, από παρουσίαση μέχρι να βγάζει φωτοτυπίες και να φτιάχνει καφέ. Και δεν άργησε πολύ να εισχωρήσει και αυτή με τη σειρά της στα τηλεοπτικά δρώμενα της χώρας της ευκαιρίας. Υποδύθηκε τη Lisa Swayzak στην ταινία Endsville το 2000. Τον Ιανουάριο του 2006 παρουσίασε τα χρυσά βραβεία σφαιρών. Τον Απρίλιο του 2006 έγινε ένας από τους τρεις οικοδεσπότες στο Ε! κουτσομπολιό προσωπικοτήτων του weeknight καθημερινά στις 10. Η ίδια αγαπά την Ελλάδα και έχει πει πως θα ήθελε να παρουσιάσει μία ελληνική εκπομπή.



Μαρία Μενούνος
H Μαρία Μενούνος γεννήθηκε στις 8 Ιουνίου του 1978 και διαπρέπει στην Αμερική ως τηλεπαρουσιάστρια και ηθοποιός.
Το 1996 κατάφερε να κερδίσει στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss Massachusetts Teen USA την πρώτη θέση. Το 1999 συμμετείχε και στον διαγωνισμό Miss Massachusetts USA και κέρδισε τη δεύτερη θέση. Πώς να μη διακριθεί, αφού ως άξια εκπρόσωπος της μεσογειακής ομορφιάς κατάφερε να κερδίσει την εύνοια και τον θαυμασμό του κόσμου.
Εκείνο όμως που πήρε τα μυαλά της και την καρδιά της ήταν η δημοσιογραφία, στον τομέα της οποίας έκανε τις απαραίτητες σπουδές. Κατάφερε να εργαστεί ως δημοσιογράφος στο κανάλι NBC στις εκπομπές Today Show και Access Hollywood. Έχει παίξει σε ταινίες όπως το Fantastic Four (2005) και Kickin It Old Skool (2007). Επίσης το 2005 χάρισε τη φωνή της στον χαρακτήρα Eva Adara στο video game James Bond 007: From Russia with love.
Η φήμη της και το ταλέντο της βγήκαν και έξω από τα σύνορα της χώρας της Αμερικής και το 2006, μαζί με τον τραγουδιστή Σάκη Ρουβά, παρουσίασε τον 51ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα. Το 2008 έγινε η πρώτη δημοσιογράφος που πήρε συνέντευξη από ολόκληρη την οικογένεια του Μπαράκ Ομπάμα.



Μελίνα Κανακαρίδη
Έγινε γνωστή παγκοσμίως μέσω της συμμετοχής της στην ταινία «15 minutes» με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Όλοι θυμόμαστε τη σκηνή που η Μελίνα πείθει τον αγέλαστο και σκοτεινό συμπρωταγωνιστή της να ψελλίσει μερικές λέξεις στα Ελληνικά... Αυτό δεν σημαίνει πως μέχρι τότε δεν είχε διακριθεί στον χώρο της ηθοποιίας, αφού εργαζόταν ως ηθοποιός από το 1994 και είχε προταθεί δύο φορές για το βραβείο Emmy.
Η Μελίνα Κανακαρίδη γεννήθηκε στο Οχάιο των Η.Π.Α. στις 23 Απριλίου του 1967. Οι γονείς της ήταν Ελληνοαμερικανοί μετανάστες. Η Μελίνα Κανακαρίδη ήταν η μικρότερη, ένα παιδί με ζεστό χαμόγελο και ήπια ομορφιά που ήξερε να κερδίζει από το πρώτο κιόλας λεπτό τη συμπάθεια των γύρων της. Ο πρώτος της ρόλος ήταν στην τηλεόραση στην ταινία «The Guiding Light» το 1991, όπου υποδυόταν την Ελληνίδα μετανάστρια Ελένη Άνδρος. Στην εφηβεία της πρωταγωνίστησε σε αρκετά διαφημιστικά σποτ και μουσικά video clip. Ο ρόλος της στο The Guiding Light, της χάρισε απίστευτη δημοσιότητα και δύο υποψηφιότητες για το βραβείο Emmy.
Τα τελευταία χρόνια κρατάει βασικό ρόλο στη σειρά «C.S.I. New York».



Μίνα Ανδριάννα Σουβάρι
Γνωρίζατε πως η ξανθιά, ζουμερή και σέξι νεαρή πρωταγωνίστρια της ταινίας «American Beauty», την οποία ο μεσήλικας Κέβιν Σπέισι ποθούσε απεγνωσμένα, είναι ελληνικής καταγωγής; Ο λόγος για τη Μίνα Ανδριάννα Σουβάρι, η οποία προέρχεται από Ελληνίδα μητέρα και Εσθονό πατέρα. Η ταινία απέσπασε συνολικά πέντε βραβεία Όσκαρ και 3 Χρυσές Σφαίρες. Τα πρώτα της βήματα σε μία τόσο πετυχημένη ταινία φανερώνουν πως η μικρή Μίνα Σουβάρι έχει το ταλέντο και τη δύναμη να προχωρήσει και να ανέβει ακόμη πιο ψηλά στο βάθρο των celebrities του Hollywood.

No comments:

Post a Comment