Wednesday, February 29, 2012

ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012


*Από ανοιξη χειμωνα…Τα σκαμπανεβασματα του καιρου δεν είναι κι ότι καλυτερο.Παντως ενας Φλωρινιωτης μας ελεγε χθες +και χιονια εχουμε και -10 εχουμε αλλα τα σχολεια δεν εκλεισαν εδώ,όπως κάθε λιγο ακουμε για τα σχολεια της Αθηνας.Τα παιδια μας εχουν συνηθισει και δεν αρρωσταινουν+

*Ποσο γρηγορα ξεχναμε..ο Τζιμης Μακουλης ηταν ενας εξοχος τραγουδιστης που εκανε λαμπρη καριερα στην Γερμανια.Πεθανε στις 28 Οκτωβριου 2007.Αρκετες φορες τραγουδησε στην Θεσσαλονικη,σε κεντρα όπως το Λουξεμβουργο.

*Στο Πρινσιπαλ-Μυλο θα εμφανιστουν

15 Μαρτιου Club Des Belugas

16 Μαρτιου deus+Bei the Fish

17 Μαρτιου Infected Mushroom

*Flashback party την Κυριακη 4 Μαρτιου,από 7 μμ,στο Maison Crystal.

*Για 4 παραστασεις από 29 Μαρτιου στο Μεγαρο Θεσσαλονικης οι Χαρις Αλεξιου και η Δημητρα Γαλανη.

*Με την παραιτηση των δυο επικεφαλης δημοσιογραφων η ελληνικη ηλεκτρονικη εκδοση του Billboard τερματιστηκε-ηταν αναμενομενο.

*Τωρα με 30 ευρω καυσιμου ΕΚΟ στα δυο εισιτηρια ΟDEON το ένα δωρεαν.σχυει εως τις 20 Απριλιου.

*Σαρλ Αζναβουρ και Τζην Κελλυ στα επομενα δυο προγραμματα του Βαφοπουλειου.

*Θυμαστε τον Ντομενικο Μοντουνιο να τραγουδα στην πιστα του Λουξεμβουργου στην Θεσσαλονικη;

*Θυμαστε στα μεσα της 10ετιας του 50 όταν η Μαρινελλα τραγουδουσε στο λαικο κεντρο που υπηρχε στο παρκο της Ελβετιας στην Χαριλαου,μαζι στο ιδιο προγραμμα ηταν ο πρωτοεμφανιζομενος Τερης Χρυσος με ξενο ρεπερτοριο,όπως Hot diggity.

*Καποτε οι συνοικιακοι κινηματογραφοι της Θεσσαλονικης επαιζαν δυο ταινιες-με το ιδιο εισιτηριο-ενώ την ιδια εποχη στις ΗΠΑ διπλο προγραμμα υπηρχε μονο τα Σαββατοκυριακα.

*Και η περιφημη στριππερ Ριτα Καντιλακ εκανε σωου σε καμπαρε της Θεσσαλονικης στην δεκαετια του 60.

*Στο ΑΠΘ παραχωρηθηκε ο ραδιοφωνικος σταθμος της ΔΕΘ,ο παλαι ποτε Ραδιο 105,που υπηρξε ο πιο μοντερνος κι εξοπλισμενος -σε επιπεδο ΗΠΑ-σταθμος της Θεσσαλονικης.

No comments:

Post a Comment