Wednesday, July 13, 2011

Νέα δραματική σειρά στην ΕΤ3

Μία νέα δραματική σειρά καναδικής παραγωγής με τον τίτλο «Στα όρια» έρχεται στην ΕΤ3 σε Α΄ προβολή την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011, στις 23.00
Στη σειρά, που θα ολοκληρωθεί σε 38 ωριαία επεισόδια πρωταγωνιστούν οι James McGowan, Sofia Milos, Graham Abbey, Nazneen Contractor, Jonas Chernick, και Grace Park.
Σύμφωνα με το σενάριο, ο ικανότατος και σκληρά εκπαιδευμένος Mike Kessler και η επίλεκτη ομάδα του είναι οι τελευταίοι μαχητές ενάντια στο παγκόσμιο έγκλημα. Με ένα ευρύ ανθρώπινο δίκτυο εποπτείας και την ανάλογη τεχνολογική υποστήριξη δρουν άμεσα και πολεμούν το έγκλημα σε όλο τον κόσμο. Με την άφιξη της Liz, η ομάδα δέχεται μια δυναμική αλλαγή. Νέα και γοητευτική, η Liz ανταγωνίζεται αλλά και σαγηνεύει τα μέλη της ομάδας.
Στο Α΄ επεισόδιο με τίτλο «Παραδοχή του τρωτού» (Pockets of Vulnerability) ο Σύριος τρομοκράτης Tariq Haddad συλλαμβάνεται από την ομάδα του Maik Kessler στο αεροδρόμιο του Τορόντο. Ο άνθρωπος που καθόταν δίπλα του, ο Karim, κρατείται επίσης. Όμως είναι πραγματικά συνένοχος ή μήπως ένας αθώος που έτυχε να κάθεται εκεί; Όταν ο Karim μεταφέρεται στην κακόφημη φυλακή Tadmoor της Συρίας, ο Kessler υπόσχεται να τον φέρει πίσω…

Σημ. Η σειρά θα μεταδίδεται κάθε Παρασκευή, στις 23.00 εκτός από την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011, που θα μεταδοθεί το τρίτο μέρος του αφιερώματος της εκπομπής «Αληθινά Σενάρια» στην Κύπρο.

No comments:

Post a Comment