Wednesday, July 13, 2011

Συνεργασία της ΕΡΤ3 με την EuropalTV

Την Τρίτη 5 Ιουλίου υπογράφηκε στο Στρασβούργο κατά τη διάρκεια της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, “memorandum of understanding” μεταξύ της ΕΡΤ3 και της EuroparlTV, της διαδικτυακής τηλεόρασης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Τη Συμφωνία, η οποία προβλέπει τη χρησιμοποίηση και μετάδοση από την ΕΡΤ3 του υλικού που έχει στη διάθεσή της η EuroparlTV, υπέγραψαν εκ μέρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η Αντιπρόεδρός του Ρόδη Κράτσα και εκ μέρους της ΕΡΤ3 ο Γενικός Διευθυντής Κώστας Μπλιάτκας.
Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο το Γενικό Διευθυντή της ΕΡΤ3 εκπροσώπησε ο Προϊστάμενος Διεθνών Συνεργασιών Παντελής Σαββίδης.
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο υπεύθυνος για το EuroparlTV Γιώργος Κασιμάτης, Ευρωβουλευτές, ο διευθυντής Media του Ευρωκοινοβουλίου κ. Ντουχ, στελέχη του Ευρωκοινοβουλίου κά.
Μεταφέροντας το χαιρετισμό του Γενικού Διευθυντή Κώστα Μπλιάτκα, ο Παντελής Σαββίδης είπε μεταξύ άλλων πως «επιθυμία της ΕΡΤ3 με την υπογραφή αυτής της Συμφωνίας είναι σε μια κρίσιμη περίοδο για την Ευρώπη να πυκνώσουν και να ενισχυθούν οι δεσμοί μεταξύ των θεσμών και των ευρωπαϊκών κοινωνιών, ώστε να αναζητηθούν οι καλύτερες λύσεις για την πορεία της Ένωσης».

No comments:

Post a Comment