Thursday, July 28, 2011

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΘΑΝΟΥ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΤ 3

Στο πλαίσιο σειράς συναυλιών με το γενικό τίτλο «Ατέλειωτο κοντσέρτο» στην ΕΤ3 την Κυριακή 31 Ιουλίου 2011, στις 20.00, μεταδίδεται η συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου με το Χρήστο Θηβαίο και το Μίλτο Πασχαλίδη που μαγνητοσκοπήθηκε τον περασμένο Ιούνιο στην Αποθήκη του Μύλου Θεσσαλονίκης.
Ο Θάνος Μικρούτσικος με το πιάνο του και τους εκπληκτικούς αυτοσχεδιασμούς του, συνομιλεί με το μεγάλο ‘‘παραμυθά’’ της ελληνικής μουσικής σκηνής, τον τραγουδοποιό Χρήστο Θηβαίο και τον ακροβάτη μεταξύ της ροκ και της παράδοσης, επίσης τραγουδοποιό, Μίλτο Πασχαλίδη.
Οι τρεις καλλιτέχνες στήνουν μια παράσταση που συγκινεί, μαγεύει και ταξιδεύει το κοινό, στην οποία συμβάλλουν καθοριστικά, ο Θύμιος Παπαδόπουλος, που παίζει με εξαιρετική δεξιοτεχνία δεκάδες πνευστά, ο Θοδωρής Οικονόμου, ένας από τους σπουδαιότερους πιανίστες της νεότερης γενιάς, συνθέτης και ο ίδιος και η Άννα Λινάρδου, μία νέα ταλαντούχα τραγουδίστρια, που με την ιδιαίτερη φωνή της ερμηνεύει με ευαισθησία αγαπημένα τραγούδια.
Δέκα λεπτά πριν την έναρξη της μετάδοσης της συναυλίας, στις 19.50, θα μεταδοθεί συνέντευξη που παραχώρησε ο Θάνος Μικρούτσικος στο δημοσιογράφο Ηλία Κουτσούκο.
Η τηλεσκηνοθεσία είναι του Γιώργου Μπότσου, ενώ το μοντάζ επιμελήθηκε ο Γρηγόρης Κιουπελκίδης.

No comments:

Post a Comment