Saturday, February 26, 2011

ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΤ 3

Προτάσεις για όλη την οικογένεια με στόχο την ποιοτική ψυχαγωγία και επιμόρφωση εντάσσει στο καθημερινό πρόγραμμά της η ΕΤ3 από την Τρίτη 8 Μαρτίου 2011 με σειρές που μεταδίδονται σε Α΄ προβολή.
Στις 18.30 ξεκινά το «Εντομοσκόπιο», μία μεταγλωττισμένη γαλλική σειρά ντοκιμαντέρ που παρουσιάζει με μοναδικό τρόπο το μικρόκοσμο των εντόμων.
Στις 18.40 ακολουθεί η πολυβραβευμένη παιδική σειρά «Ο παππούς στην τσέπη μου» συμπαραγωγής BBC –Cbeebies (2009-2010), η οποία εξερευνά τη σπουδαιότητα της σχέσης ανάμεσα σε έναν παππού και τον εγγονό του.
Στις 19.00 τη σκυτάλη παίρνουν οι «Μικροί άνθρωποι». Πρόκειται για μεταγλωττισμένη σειρά γαλλικής παραγωγής που παρουσιάζει τις όμορφες ιστορίες, αλλά και τον αγώνα παιδιών σε διάφορα μέρη του κόσμου να επιβιώσουν σε δύσκολες και πολλές φορές ακραίες συνθήκες.
Ακολουθεί στις 19.05 «Η Σάντι…φυσικά», μία βραβευμένη νεανική δραματική σειρά συμπαραγωγής Decode Entertainment –Walt Disney Television. Πρωταγωνίστρια της σειράς είναι η νεαρή Σάντι, η οποία ασχολείται με πάθος με διεθνή ζητήματα και θέματα περιβάλλοντος. Είναι μαθήτρια γυμνασίου και της αρέσει να παρατηρεί και να αναλύει τη συμπεριφορά των ζώων. Με τη βοήθεια των φίλων της καταφέρνει να επιτύχει τους σκοπούς της.
Επίσης, την Τρίτη 8 Μαρτίου 2011, στις 19.30 αρχίζει η εβδομαδιαία σειρά ντοκιμαντέρ «Μπείτε στο τρένο», παραγωγής One Planet 2008-2009. Η εξερευνήτρια Εμανουέλ Χαν προσκαλεί σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στις πιο απομακρυσμένες περιοχές του πλανήτη, ανακαλύπτοντας διαφορετικούς πολιτισμούς και γνωρίζοντας ξεχωριστούς ανθρώπους.
Από την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011, στις 19.30 και κάθε Τετάρτη εντάσσεται στο πρόγραμμα της ΕΤ3 η σειρά ντοκιμαντέρ «Νεαροί εξερευνητές στην Αφρική», η οποία παρακολουθεί τις περιπέτειες πέντε δεκάχρονων παιδιών, εκκολαπτόμενων εξερευνητών, που μοιράζονται την καθημερινή ζωή τους στην Αφρική για δύο εβδομάδες.
Στο μεταξύ, το δεύτερο επεισόδιο της εβδομαδιαίας σειράς ντοκιμαντέρ «Τελευταίος ταξιδιώτης» μεταδίδεται την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011, στις 19.30. Η σειρά παρακολουθεί τη δοκιμασία έξι ανθρώπων από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα, χωρίς προηγούμενη εμπειρία, να διανύσουν 2.000 χιλιόμετρα, με το νικητή να παίρνει για έπαθλο 10.000 λίρες.

No comments:

Post a Comment