Thursday, February 24, 2011

ΠΕΜΠΤΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011

*Ουτε η Παρασκευη συγκεντρωνει αρκετους θαμωνες σε κλαμπ-μπαρ και,όπως φαινεται,η εξοδος περιοριζεται σιγα-σιγα μονο το Σαββατο.
*Νεα επιτροπη στην ΕΡΤ 3 για την αξιολογηση προγραμματων για τα 100 χρονια από την απελευθερωση της Θεσσαλονικης.Την αποτελουν οι Κωστας Μπλιατκας,Σ.Νικολαιδου,Νικος Ασλανιδης,Παντελης Σαββιδης,Φαιδων Λαζαριδης,Φανη Τουπαλγικη,Γιωργος Τουλας.
*Λουθ Καζαλ 18 και 19 Μαρτιου στην Αθηνα και 20 Μαρτιου στην Θεσσαλονικη.
*Ελπις Κουτλακη το πραγματικο ονομα της Σπεραντζας Βρανα.
*Το τανγκο του 1934 «Θα γυρισεις»,συνθεση του Γιαννη Σπαρτακου,εκανε επιτυχια η Σουλα Καραγιωργη.
*Viva vem vem ηταν ο πρωτοτυπος τιτλος.Στα ελληνικα εγινε «Ζητω το βεμ βεμ» που εκανε επιτυχια το 1946 το Τριο Κιταρα.Συνθεση του Ervin Drake.
*Το «Ακομα ένα ποτηρακι» ηχογραφησαν το 1939 και η Σωτηρια Ιατριδου και η Κακια Μενδρη.
*Επιτυχια του 1950 είναι η «Ταμπακερα» με την Σοφια Βεμπο,που τοτε κυκλοφορουσε σε δισκους 78 στροφων.
*Για τους βασιλικους γαμους της Αγγλιας εσταλησαν 1900 προσκλησεις,από τους οποιους 1600 οι 600 θα παρακαθησουν σε γευμα που θα παραθεσει η βασιλισσα Ελισσαβετ,ενώ 300 θα απολαυσουν δειπνο και χορο το ιδιο βραδυ στο παλατι.Και οι αλλοι 1000;
*Ακουγονταν στην επιθεωρηση του 1948 «Ανθρωποι,ανθρωποι»:1-Το τραμ το τελευταιο.2-Αστα τα μαλλακια σου.3-Αποψε το κοριτσι θελει θαλασσα.Το δευτερο ακουγεται και στην ταινια «Εκεινες που δεν πρεπει ν’αγαπουν» από τον Αλεκο Αλεξανδρακη με την φωνη του Φωτη Πολυμερη.
*Εκδοσεις του Billboard υπαρχουν και στην Τουρκια και στην Βραζιλια.
*Βλεπαμε προχθες την εκπομπη για τα μοντελλα και τις ταλαιπωριες στις οποιες τις υποβαλανε.Πιο ευκολα είναι στο κεντρο εκπαιδευσεως ανορθοδοξου πολεμου στην Ρεντινα.
*Ωραια η εκδηλωση του Status για τον ανδρα της χρονιας.Εξαιρετικη ιδεα να βραβευσουν και τον Μιχαλη Κακογιαννη και τον Διονυση Σαββοπουλο.
*Σημερα είναι Τσικνοπεμπτη και στον Μυλο οι Εβελινα Παπουλια,Μαρια ολωμου και Απ.Ψυχραμης θα παρουσιασουν το μιουζικαλ «Γιατι ο ερωτας και η μουσικη παιζονται μονο live»
*Dilek Kos,γνωστη από την «Πολιτικη κουζινα» ,αυριο τραγουδα στον Μυλο.
*Ο Βασιλης Σαλεας την Δευτερα 28 Φεβρουαριου και την Τεταρτη 2 Μαρτιου στον Μυλο.
*Πιο βολικη περιπτωση για κινηματογραφο στην Θεσσαλονικη με ανετη σταθμευση είναι στα STER του εμπορικου κεντρου «Μακεδονια» με δευτερο το City Gate.
* Το μεγαλυτερο αθλητικο κεντρο της Θεσσαλονικης είναι το Aqua Forum,προς τον Φοινικα.Ιδιοκτητες-διευθυντες είναι ο Νικος και ο Τασος Δημητριαδης.

No comments:

Post a Comment