Friday, February 25, 2011

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011

*Γιαννη Φλωρινιωτη και Τζουλια Αλεξανδρατου επιστρατευσαν χθες κλαμπ της Θεσσαλονικης μηπως και ανατρεψουν τις ισχνες εισπραξεις τους.
*Με 2 ευρω πινετε το καφε σας εως τις 2 το μεσημερι σε μπαρ της περιοχης Ποσειδωνιου.Εκπτωσεις μαθαμε ότι γινονται και σε φοιτητικα εστιατορια.
*Στην κριτικη επιτροπη του Dancing with the stars συμμετεχουν φετος οιΕρρικα Πρεζερακου(περυσινη νικητρια),Γιαννης Λατσιος,Φωκας Ευαγγελινος,Αλεξης Κωσταλας.Παρουσιαζει η Ευγενια Μανωλιδου.
*Ο ελληνικος τελικος της Γιουροβιζιον είναι την Τεταρτη 2 Μαρτιου.Ο α ημιτελικος στο Ντυσελντορφ είναι στις 10 Μαιου,ο β ημιτελικος στις 12 Μαιου και ο τελικος στις 14 Μαιου.
*Από την Δευτερα αρχιζει νέο προγραμμα στον 958 του Ραδιοφωνικου Σταθμου Μακεδονιας της ΕΡΤ 3.
*Υπολογιστη χαρισε στον ραδιοφωνικο σταθμο της ΕΡΑ στην Φλωρινα ο δημος Μελιτης της Φλωρινας.
*Οσοι θελουν οποιαδηποτε πληροφορια η αριθμο τηλεφωνου στην ΕΡΤ μπορουν να απευθυνονται στο Κεντρο Επικοινωνιας και Ενημερωσης Πολιτων τηλ210-60.66.000.
*30 χρονια λειτουργιας συμπληρωσε το μπαρ «Φλου» στην περιοχη του Λευκου Πυργου.
*Μοσκινο και Καβαλι φορουσαν οι δυο κυριες που συμπαρουσιασαν με τον Τζιαννι Μοραντι το Φεστιβαλ Τραγουδιου του Σαν Ρεμο.
*Από σημερα ψηφιακο σημα θα δεχονται οι τηλεοπτικες συσκευς της Ροδου.
*Χρηστος Δοκαλης και Ελενη Κωνσταντινου ,αφου τους υποχρεωσαν να φυγουν από την TV 100,εγκατασταθηκαν στον ημιοροφο του νεου δημοτικου μεγαρου,στο γραφειο της μειζονος αντιπολιτευσης.
*Οι αγραμματες των ερτζιανων συνεχιζουν κάθε πρωι να κανουν …μικροbreak, πιστευοντας ότι το ραδιοφωνο ανθει μονο επι των ημερων τους.
* «Νικι Λαουντα» αποκαλουν οι φιλες της την Μαρω Κοντου για την ικανοτητα της στο τιμονι.
*Η προταση μας για τα 100 χρονια από την απελευθερωση της Θεσσαλονικης;συναυλιες τραγουδιστων και χορωδιων αποκλειστικα με τραγουδια που αναφερονται στην Μακεδονικη πρωτευουσα
*Καποτε γινοταν και παρελαση καρναβαλιου στην οδο Τσιμισκη-χωρις την λαμψη αλλων μεγαλων καρναβαλιων,όπως της Πατρας.
*Το παλιο γκρουπ της Θεσσαλονικης «Απταιτ» πηρε το ονομα του από το ομωνυμο τραγουδι του Στηβι Γουοντερ.
*Το διαδικτυο είναι ως ένα βαθμο μια ζωντανη εγκυκλοπαιδεια,που συνεχως συμπληρωνεται κι ανανεωνεται,αλλα εχει και πολλους υφαλους που αν δεν προσεξει ο ερευνητης θα καταποντιστει.
*Εξαιρετικα χρησιμο το you tube που μας επιτρεπει να εικονογραφουμε (και με ηχο) τραγουδια παλια και νεα για την ενημερωση και ψυχαγωγια των αναγνωστων.

No comments:

Post a Comment