Thursday, June 17, 2021


Το δείπνο του Dior χθες στην Πλάκα -Μαγικό σκηνικό και εκπλήξεις για τους καλεσμένους 

Στην πιο ονειρική γειτονιά της Αθήνας, στα Αναφιώτικα, στη σκιά της Ακρόπολης, στο αγαπημένο Γιασεμί, έδωσε χθες το βράδυ ο Dior το δείπνο για τις καλεσμένες του και τους καλεσμένους του από το εξωτερικό.


Το Instagram έχει πλημμυρίσει με φωτογραφίες και βίντεο των καλεσμένων του Dior που βρέθηκαν στην Αθήνα στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής τους για το αποψινό σόου του γαλλικού οίκου μόδας στο Καλλιμάρμαρο, για την εμπνευσμένη από την Ελλάδα συλλογή Cruise 2022.


Dior Celebrates Greece, και το κάνει με όλες τις τιμές, όπως θα καταλάβετε βλέποντας και τις παρακάτω φωτογραφίες. Στο μοτίβο της πρόσκλησης, που είχε 100% ελληνικές αναφορές, είχαν φτιαχτεί και τα χθεσινά σερβίτσια για το δείπνο στην Πλάκα.



Το αποψινό σόου στο Καλλιμάρμαρο για την παρουσίαση της συλλογής Cruise 2022 του Dior θα ξεκινήσει στις 21:30 και θα μεταδοθεί ζωντανά σε όλο τον κόσμο. Στο Καλλιμάρμαρο θα παρευρεθούν μόνον οι 400 καλεσμένοι του Dior, fashion editors από το εξωτερικό, ελάχιστες Ελληνίδες και Ελληνες, πελάτισσες και πελάτες του Οίκου.


Τα πιάτα, όπως αποκάλυψε η ίδια η Θέμις Ζουγανέλη στο Instagram, ήταν δικού της σχεδιασμού. Το brand THEMIS•Z επελέγη για το σχεδιασμό των πιάτων του Dior στο χθεσινοβραδινό δείπνο.


Η Θέμις Ζουγανέλη δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται με τον Dior, καθώς έχει συνεργασία με τον γαλλικό οίκο μόδας από το 2016.


No comments:

Post a Comment