Friday, June 25, 2021


ΕΕΘ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΛΩΝ ΕΕΘ ΣΤΗΝ 85η ΔΕΘ – ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 8

 

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης προσκαλεί τις επιχειρήσεις - μέλη του, να συμμετέχουν  στην 85η  Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί στις 11-19 Σεπτεμβρίου 2021, καθώς και φέτος όπως σε κάθε ΔΕΘ αναλαμβάνει δράση για την ενίσχυση τους.

Αίτημα μείωσης του ποσοστού παρακράτησης για συναλλαγές μέσω POS

 

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης αντιλαμβανόμενο την μεγάλη οικονομική επιβάρυνση που προκύπτει για τους επαγγελματίες από τις υψηλές χρεώσεις των τραπεζών για συναλλαγές μέσω POS, κατέθεσε αίτημα στο Υπουργείο Οικονομικών με Κοινοποίηση στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος για μείωση του ποσοστού παρακράτησης από τη χρήση τερματικών μηχανημάτων POS.

Στο ΕΕΘ η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων

 

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων αρμόδια για Δημογραφική και Οικογενειακή Πολιτική και την Ισότητα των Φύλων κ. Μαρία Συρεγγέλα, υλοποιώντας την επιθυμία της να πραγματοποιηθεί συνάντηση με τα μέλη της Επιτροπής Γυναικείας Επιχειρηματικότητας και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του ΕΕΘ, ώστε να ακούσει τα προβλήματα που αφορούν την γυναίκα επαγγελματία και προτάσεις για την επίλυση τους, αλλά και να ξεδιπλώσει τις πολιτικές του Υπουργείου για την στήριξη της γυναίκας στην αγορά εργασίας αλλά και στο οικογενειακό της περιβάλλον.  

Το ΕΕΘ στηρίζει το σχέδιο τουριστικής προβολής και ανάπτυξης Καλαμαριάς

 

Στην γιορτή τουρισμού, αλλά και πολιτισμού με αφορμή την παρουσίαση του επιχειρησιακού σχεδίου τουριστικής προβολής και ανάπτυξης του Δήμου Καλαμαριάς, έδωσε το παρών το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το οποίο εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας κ. Κλεόβουλος Θεοτόκης, δείχνοντας την στήριξη του στην προσπάθεια αυτη.

Από 22 Ιουνίου οι αιτήσεις επιχειρήσεων για το νέο πρόγραμμα επιδότησης 1.000 νέων θέσεων εργασίας

 

Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021 και ώρα 9:00 π.μ. ενεργοποιήθηκε το νέο πρόγραμμα επιδότησης της εργασίας για την πρόσληψη 1.000 ανέργων που βρίσκονται σε μειονεκτική και ιδιαίτερα μειονεκτική θέση. Σκοπός του προγράμματος είναι η δημιουργία 1.000 νέων θέσεων εργασίας πλήρους απασχόλησης και δικαιούχοι είναι όλες οι ιδιωτικές επιχειρήσεις.

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ- ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

 


No comments:

Post a Comment