Wednesday, June 30, 2021

ΣΤΟΝ ΦΑΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Η ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ - «ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ» 

Αρετή Τασούλα


«Καλώς ήρθατε στο σπίτι σας», είπε ο κ. Βαρνάβας απευθυνόμενος στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σημειώνοντας πως «η Εκκλησία είναι το σπίτι όλων μας»

Στο κέντρο προστασίας ανηλίκων «ο Φάρος του Κόσμου», στον Δενδροπόταμο, έφτασε λίγο πριν τις 11 το πρωί της Τετάρτης η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, που πραγματοποιεί επίσκεψη σήμερα στη Θεσσαλονίκη.



Την κ. Σακελλαροπούλου υποδέχθηκαν θερμά ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, ο πατήρ Αθηναγόρας και ο δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, ενώ ένα κοριτσάκι από το κέντρο της προσέφερε μία ανθοδέσμη.


Καλώς ήρθατε στο σπίτι σας, είπε ο κ. Βαρνάβας απευθυνόμενος στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σημειώνοντας πως «η Εκκλησία είναι το σπίτι όλων μας». Ακολούθως η κ. Σακελλαροπούλου μπήκε στον χώρο όπου πραγματοποιείται ιδιωτική συνάντηση.



Στη συνέχεια η κ. Σακελλαροπούλου θα επισκεφθεί χώρους του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, ενώ στις 12.30 θα ξεναγηθεί στη φωτογραφική έκθεση για τη «Συνοικία των Εξοχών», που φιλοξενείται στο φουαγιέ του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης. Θα ακολουθήσει συνάντησή της με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης.


Το απόγευμα θα αναγορευθεί επίτιμη διδάκτορας της Νομικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου και η τελετή θα γίνει στο Μέγαρο Μουσικής.


No comments:

Post a Comment