Tuesday, June 29, 2021


Το 5αστερο resort της Χαλκιδικής που προσφέρεται για μοναδικές στιγμές αναζωογόνησης Το 5αστερο resort 
της Χαλκιδικής  για
 αναζωογόνηση
To Miraggio Thermal Spa Resort μετατρέπεται 
στο απόλυτο καλοκαιρινό όνειρο

Αν και πρόκειται για µια από τις τελευταίες αφίξεις στον χώρο του hoteling στη Χαλκιδική, κατάφερε να εντυπωσιάσει τους ταξιδιώτες που αναζητούν πολυτέλεια και ιδιωτικότητα. Στη νοτιοδυτική ακτή της Κασσάνδρας, ο ονειρεµένος αυτός προορισµός αποτελεί µια αληθινή όαση αναψυχής στη φύση.

Απλωµένο αµφιθεατρικά σε µια έκταση 136 στρεµµάτων, µε τη δική του ιαµατική θερµή πηγή και µπροστά σε µια παραλία 800 µ., στο ακρωτήρι Κάνιστρο, στο Παλιούρι, το resort φιλοξενεί 300 πολυτελή δωµάτια και σουίτες µε θέα στο Αιγαίο - τα 48 διαθέτουν ιδιωτική πισίνα, ενώ τα 77 απολαµβάνουν τα αποκλειστικά προνόµια του Miraggio Club. Χάρη στο φυσικό πλεονέκτηµα της θέσης του, τις υποδοµές και τις one-of-a-kind υπηρεσίες του προσφέρει µια ολιστική εµπειρία διακοπών και µε το νέο του πρόσωπο δίνει καινούριο νόηµα στη φιλοξενία 5 αστέρων!

miraggio-8-of-8.jpg

Highlights

1. Το προνοµιακό του location, όπου οι φιλοξενούµενοι µπορούν ν’ απολαύσουν τους κοµψούς κήπους και τη βραβευµένη super-yacht Mαρίνα Miraggio, αλλά και ν’ ατενίσουν τον ορίζοντα προς το Άγιο Όρος και τον Τορωναίο κόλπο.

2. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις τέχνης και ψυχαγωγίας, που αυξάνουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών και λειτουργούν ως bonus στη συνολική εµπειρία που προσφέρει, µε το ανοιχτό αµφιθέατρο 600 θεατών να φιλοξενεί µεγάλες οπτικοακουστικές παραγωγές και το πλήρως εξοπλισµένο συνεδριακό κέντρο, γάµους, special events και parties.

3. Η µεγάλη έκταση για τα παιδιά, που τους δίνει την ευκαιρία ν’ απασχοληθούν µε activities, όπως ποδόσφαιρο και στίβο, ενώ το Kids Planet διαθέτει µοναδικά Animatronics (ροµπότ).

4. Το υπερσύγχρονο κέντρο ευεξίας Myrthia Thermal Spa, στην καρδιά του resort, που επιµένει µε πάθος στην ολιστική φροντίδα, προσφέροντας πακέτα εξατοµικευµένων θεραπειών.

5. Τα 10 κοσµοπολίτικα εστιατόρια και bars του ολοκληρώνουν την total experience, συνθέτοντας έναν γαστρονοµικό παράδεισο για τους λάτρεις των καλών γεύσεων, µε τα µενού να υπογράφει ο executive chef του ξενοδοχείου, Γιώργος Παπαδόπουλος.

giorgos-papadopoulos.png

Info

Miraggio Thermal Spa Resort

Κάνιστρο, Παλιούρι Χαλκιδικής

τηλ. 2374 440000

miraggio.gr


No comments:

Post a Comment