Monday, June 28, 2021


Ο Τζάστιν Μπίμπερ στη Μήλο: Ξετρελάθηκε με τη σαρδέλα, έγινε φίλος με έναν 79χρονο ψαρά και τον ακολούθησε στο υπόστεγό του για να φάνε φάβα και γαριδάκι



Συνεχίζει τις διακοπές του στην Ελλάδα ο Τζάστιν Μπίμπερ με την καλλονή σύζυγό του, Χέιλι Μπάλντουιν.


Ο 27χρονος ποπ σταρ, που πριν λίγες μέρες βρέθηκε στην κοσμοπολίτικη Μύκονο και δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με τους θαυμαστές του, πλέον βρίσκεται στη Μήλο, που μάλλον τον έχει μαγέψει με τις ομορφιές της, καθώς δεν σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.


Και μπορεί ο ίδιος να μην αποκάλυψε δημόσια τον προορισμό του, όμως όποιος έχει επισκεφθεί τη Μήλο καταλαβαίνει αμέσως πως πρόκειται για το πανέμορφο νησί των Κυκλάδων με τα γραφικά ψαροχώρια και το υπέροχο φαγητό. Το επιβεβαιώνει και το στέλεχος της Cobalt Music, Δημήτρης Τσακούμης, με δική του ανάρτηση στο Instagram.



«Twin Pics alert: slide left for @justinbieber 😜 Στην ταβέρνα Μέδουσα, στα γραφικά (αν και όχι τόσο διάσημα όσο το πολυφωτογραφημένο Κλήμα) Μανδράκια έφαγε χθες πριβέ ο Τζάστιν Μπίμπερ και προφανώς ξετρελάθηκε με την ψητή σαρδέλα, αφού πήρε και τέσσερα πακέτα απ' αυτή τη θαλασσινή λιχουδιά για να τα πάει πίσω στο σκάφος🛥🐟», έγραψε αρχικά.


Και συμπλήρωσε: «Κι έτσι από περιέργεια ήρθε να φάει μαζί μας φάβα και γαριδάκι εδώ, στα ''σύρματα'' της Μήλου (τα φωτογενή υπόστεγα με τις χρωματιστές πόρτες, όπου ξεχειμωνιάζουν οι ψαρόβαρκες, ενώ το καλοκαίρι μετατρέπονται σε ταπεινά εξοχικά), αντί, για παράδειγμα, να πάει στα Ματογιάννια να ψωνίσει Louis Vuitton. Μας άνοιξε την κίτρινη πόρτα ο κυρ Αντρέας από δίπλα, ένας 79χρονος με ψυχή και σώμα πενηντάρη, που στην ηλικία του περπατάει και κολυμπάει σε μια μέρα όσο εμείς σε ένα χρόνο. Και ούτε που γνώριζε ποιος είναι ο Τζάστιν, ούτε έπιανε το 4G εκεί κάτω να του δείξουμε τι εστί, ούτε είχε χρόνο για τέτοια, γιατί έπρεπε να ετοιμάσει παραγάδι. Μένει όλον τον καιρό στη Μήλο, μόνο σε μεγάλη ανάγκη πιάνει Πειραιά, κι αν κάποιος τον θελήσει, ξέρει πού να έρθει να τον βρει. Τώρα πια κι ο φίλος του ο Μπίμπερ».




Σημειώνεται πως ο Τζάστιν Μπίμπερ βρίσκεται στην Ελλάδα και κάνει διακοπές με το σκάφος. Μετά τη Μύκονο, λοιπόν, απαθανατίστηκε στη Μήλο, ενώ στα social media γράφεται πως τον έχουν δει και στην Ιο.


Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Καναδός τραγουδιστής επισκέπτεται τη χώρα μας. Και το 2016 είχε έρθει στη Σαντορίνη και μάλιστα είχε φτιάξει ένα βιντεάκι για να υμνήσει τις υπέροχες παραλίες και τα ηλιοβασιλέματα του νησιού.




Φωτογραφήθηκε μέσα στα «σύρματα», που αποτελούν από τα πιο χαρακτηριστικά αξιοθέατα του νησιού και βρίσκονται στα ψαροχώρια όπως το Κλήμα και τα Μανδράκια.




No comments:

Post a Comment