Sunday, September 15, 2019


 
Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ TENNIS ΤΟΥ ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ, ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019.
 
Σκοπός μας είναι η σωστή εκμάθηση της τεχνικής του αθλήματος του τένις, παράλληλα με την προσπάθειά μας να γυμνάσουμε και να βοηθήσουμε στην σωστή διαπαιδαγώγηση και κοινωνικοποίηση των παιδιών της ακαδημίας μας και να τους δώσουμε τη δυνατότητα και όλα τα εφόδια ώστε να διακριθούν και να εξελιχθούν μέσα από το πανέμορφο αυτό άθλημα, το οποίο ενισχύει τη διάθεση για ευγενή άμιλλα και ταυτόχρονα πειθαρχία καθώς και ενισχύει τον αυτοέλεγχο, την αυτοσυγκέντρωση και την αυτοεκτίμηση, στοιχεία που έχουν ως αποτέλεσμα και τη βελτίωση της μαθησιακής τους ικανότητας.
 
Λειτουργούν τμήματα ΜΙΝΙ TENNIS, ΠΑΙΔΙΩΝ καθώς και ΕΝΗΛΙΚΩΝ (όλων των επιπέδων). Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΘΛΗΤΟΥ για όσους επιθυμούν να συμμετέχουν σε επίσημους αγώνες.
 
Για πληροφορίες & εγγραφές μπορείτε να επικοινωνήσετε με το γραφείο του ΣΑΑΚ Ανατόλια Τ. 2310 238835 & E-mail. saak@saak.gr
 
 Διαβάστε περισσότερα 
 
 
 
 
 
Ακαδημία Basketball Σ.Α.Α.Κ. Ανατόλια 
 
Πραγματοποιήθηκε η έναρξη της ακαδημίας basketball Σ.Α.Α.Κ. Ανατόλια το Σάββατο 07 Σεπτεμβρίου.

Οι εγγραφές συνεχίζονται.


Για περισσότερες πληροφορίες: tel. 2310 238835
 
 Διαβάστε περισσότερα 
 
 
 
 
 
ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ! ΑΚΑΔΗΜΙΑ CHEERLEADING SAAK – ANATOLIA COLLEGE !!!
 
Τo Cheerleading συνδυάζει τις δεξιότητες πολλών αθλημάτων με τις τεχνικές χορών όπως Μπαλέτο, Jazz, Hip Hop & contemporary. Είναι το ταχύτερα διαδεδομένο άθλημα στις νέες ηλικίες και απευθύνεται σε όλα τα αγόρια και κορίτσια, ανεξάρτητα από ικανότητες κ σωματότυπο.
 
Το γνώριζες;
Το Cheerleader αναγνωρίστηκε από την (ΔΟΕ) Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή!
ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ 10% ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ !!!
Θέλεις να γίνεις αθλητής ή χορευτής; Έλα και εσύ στη πιο δυναμική ομάδα.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ CHEERLEADING SAAK – ΑNATOLIA COLLEGE
 
Μέσα από την ακαδημία θα δημιουργηθεί η Αγωνιστική ομάδα Cheerleading που θα εκπροσωπήσει το Κολλέγιο στο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο Ελλάδος με στόχο την κατάκτηση του τίτλου.
Δεν είναι απλά χορός…. Είναι ΑΘΛΗΜΑ !!!
Lets Cheer for SAAK !!!
 
Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνήσετε με το γραφείο του Σ.Α.Α.Κ. Ανατόλια:
Tel. 2310 238835, e–mail: saak@saak.gr
 
 Διαβάστε περισσότερα 
 
 
 
 
 
Ακαδημία Volleyball Σ.Α.Α.Κ. Ανατόλια 
 
Πραγματοποιήθηκε η έναρξη της ακαδημίας Volleyball Σ.Α.Α.Κ. Ανατόλια την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου.

Οι εγγραφές συνεχίζονται.

 

Για περισσότερες πληροφορίες: tel. 2310 238835
 
 Διαβάστε περισσότερα 
 
 
 
 
 
Πιλάτες με τη Μανίνα!
 
Ξεκινάμε και φέτος με ενέργεια και ενθουσιασμό!
Δευτέρα και Πέμπτη 8:00-9:00 μ.μ.
Έναρξη Δευτέρα 23/9/2019!
 
 Διαβάστε περισσότερα 
 
 
 
 
 
Χορωδία Σ.Α.Α.Κ. Ανατόλια
 
Η επιτροπή της χορωδίας του Συλλόγου Αποφοίτων Κολλεγίου Ανατόλια έχει τη χαρά να ανακοινώσει ότι την θέση του μαέστρου αναλαμβάνει από τον Σεπτέμβριο του 2019 ο Φίλιππος Μοδινός – Συνιδρυτής της Εταιρείας Λυρικού Θεάτρου Ελλάδος και του Φεστιβάλ Όπερας Ελλάδος. Μία συνεργασία που υπόσχεται να ωθήσει τα μέλη της σε νέα επίπεδα καλλιτεχνικά. Στο πλάϊ του, ως coach και σύμβουλος της χορωδίας θα βρίσκεται και η Κασσάνδρα Δημοπούλου καθώς και άλλοι καταξιωμένοι συνεργάτες.
 
Μετά από επιτυχημένες συνεργασίες της χορωδίας του ΣΑΑΚ με τον Φίλιππο Μοδινό και την Κασσάνδρα Δημοπούλου (όπερες «Νόρμα» και «Τόσκα», με παραστάσεις στη Βόρεια Ελλάδα, μεταξύ άλλων και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, αλλά και συμμετοχές και των δύο σε συναυλίες της χορωδίας του ΣΑΑΚ), έρχεται πλέον το αποκορύφωμα της συνεργασίας τους, με την ανάληψη της διεύθυνσης της χορωδίας από τον Φίλιππο Μοδινό, στα χέρια του οποίου εμπιστεύεται το μέλλον των μουσικών της εγχειρημάτων.
 
Αναλογιζόμενοι το γεγονός ότι η Εταιρία Λυρικού Θεάτρου Ελλάδος που ίδρυσαν με την Κασσάνδρα Δημοπούλου, αποτελεί από το 2015 έως και το 2019 τον μοναδικό σταθερό φορέα όπερας στη Θεσσαλονίκη, η νέα αυτή συνεργασία υπόσχεται να φέρει μία λαμπρή και δραστήρια χρονιά για τα μέλη της χορωδίας, με καλλιτεχνική καταξίωση, συμμετοχές σε διαγωνισμούς, όπερες και ορατόρια, καθώς και συνεργασίες με φορείς εντός και εκτός Ελλάδος.
 
Η χορωδία είναι πάντα ανοιχτή και σε νέα μέλη, αποφοίτους του σχολείου, γονείς, καθηγητές, φίλους. Δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση να υπάρχει άμεση σύνδεση με το Κολλέγιο Ανατόλια για να γίνει κάποιος μέλος της.
 
Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με το γραφείο του Συλλόγου Αποφοίτων, στο 2310-238835 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση saak@saak.gr
 
 Διαβάστε περισσότερα 
 
 
 
 
Σ.Α.Α.Κ. Ανατόλια
Morley House
Campus Κολλεγίου Ανατόλια
55535 Πυλαία
t| 2310 238835
saak@saak.gr
www.saak.gr
Facebook
LinkedIn
YouTube
 
 
 
 
© 2019 Σ.Α.Α.Κ.
 
 
 

No comments:

Post a Comment