Sunday, September 15, 2019

ST. LUCIA’S SUGAR BEACH

Γαλαζοπράσινο όνειρο

 εκατομμυρίων δολαρίων

5 υπερπολυτελείς κατοικίες αναζητούν
 τους εκατομμυριούχους που θα ήθελαν να το ζήσουν
       





Ένας παράδεισος «πνιγμένος» στην κυριολεξία μέσα στη πυκνή, άγρια βλάστηση αλλά περιτριγυρισμένος από τα μαγικά, γαλαζοπράσινα νερά της Καραιβικής, η St. Lucia είναι είναι ένα μικρό νησιωτικό κράτος στα σύνορα του Ατλαντικού ωκεανού, με έκταση μόλις 616 τετραγωνικά χιλιόμετρα και πληθυσμό κοντά στους 170.000 κατοίκους. Η Αγία Λουκία, που ανήκει στις Μικρές Αντίλλες και βρίσκεται βορειοδυτικά των Μπαρμπέιντος, είναι ένα ηφαιστειογενές και περισσότερο ορεινό νησί σε σύγκριση με τα γειτονικά της Καραϊβικής.



Αν και δεν είναι τόπος ιδιαίτερα τουριστικός, οι δύο τεράστιοι ηφαιστειακοί κώνοι-βουνά της, τα Pitons όπως είναι γνωστά, αποτελούν το διασημότερο αξιοθέατο της χώρας και έχουν ανακηρυχθεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς από την UNESCO.



Με θέα αυτούς τους δύο μαγικούς, ορεινούς όγκους, καλά κρυμμένη μέσα στη ζούγκλα με τα πανύψηλα, τροπικά δέντρα και τους εντυπωσιακούς καταρράκτες, βρίσκεται η παραλία Sugar Beach, ένας μαγικός αλλά και απομονωμένος προορισμός, κυρίως για εύπορους επιχειρηματίες και καλλιτέχνες που θέλουν να ξεφύγουν από το κυνήγι των φωτογράφων και της κοσμοπλημμύρας. Σε αυτό τον μαγικό τόπο με τη λευκή αμμουδιά, η αρχιτεκτονική εταιρεία Μichaelis Boyd Associates έχει ξεκινήσει την κατασκευή πέντε παραθαλάσσιων, υπερπολυτελών κατοικιών, με τις φωτογραφίες από τις πρώτες έτοιμες βίλες να κόβουν στην κυριολεξία την ανάσα.



Πρόκειται για ένα project που ξεκίνησε από την αμερικάνικη μεσητική εταιρεία Viceroy Hotels and Resorts η οποία -μεταξύ των άλλων- αγοράζει, ανακαινίζει ή κτίζει από την αρχή πολυτελείς κατοικίες σε όλο τον κόσμο. Στην περίπτωση της Sugar Beach, η Viceroy διαθέτει προς πώληση τις συγκεκριμένες κατοικίες, εντελώς διαφορετικές τη μία από την άλλη, τόσο σε έκταση όσο και στην αρχιτεκτονική εξωτερικών και εσωτερικών χώρων. Τις ανέσεις και την πολυτέλεια που προσφέρουν μπορεί ο οποιοσδήποτε να τις φανταστεί, όταν μάλιστα γνωρίζει πως η τιμή πώλησης ξεκινά από τα $8.25 εκατομμύρια αλλά για τυπικούς λόγους να αναφέρουμε πως εκτός από τα γαλαζοπράσινα νερά που βρίσκονται στα 20-30 μέτρα, υπάρχουν εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες με ξύλινα δάπεδα και χώρους beach bar, κρεββατοκάμαρες με γυάλινους τοίχους και θέα στον ωκεανό, υπερσύγχρονες κουζίνες, σαλόνια και τραπεζαρίες που λούζονται από το φως κ.ά.

Επιπλέον, στους αγοραστές προσφέρονται επιπλέον υπηρεσίες όπως 24ωρη ασφάλεια, εξωτερικό κέτερινγκ, σοφέρ, προσωπικό καθαριότητας και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Πριν ξεκινήσετε τα όνειρα σας, απολαύστε τις εικόνες και το video της Viceroy Hotels and Resorts.

No comments:

Post a Comment