Wednesday, September 18, 2019

icbs-logos.jpg
Το ICBS Business College εδώ και 42 χρόνια κατατάσσεται στα κορυφαία επιχειρησιακά κολέγια της Ελλάδας, τόσο σε προπτυχιακή (bachelor), όσο και σε μεταπτυχιακή (MBA) εκπαίδευση.
icbs-larissa-aiooysa-didaskalias.jpg
Κάποιοι από τους λόγους για τους οποίους πρέπει να επιλέξετε το ICBS Business College:
  • Υπερέχει λόγω της μακροχρόνιας συνεργασίας του με το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Μεγάλης Βρετανίας, University of Winchester, με επίσημη αναγνώριση και πιστοποίηση στην ελληνική γλώσσα, κατά αποκλειστικότητα για την Ελλάδα.
  • Φέρει αναγνώρισης από το Υπουργείο Παιδείας της Ελλάδας και από τον επιχειρησιακό κόσμο της χώρας μας.
  • Η λειτουργία του Γραφείου Καριέρας του έχει βασικό σκοπό την επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του κολλεγίου, σε θέσεις εργασίας σε όλη την Ελλάδα! 
  • Διακρίνεται από υψηλού επιπέδου διδακτικό προσωπικό.
  • Παρέχει σύγχρονα προγράμματα σπουδών σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο.
1-ArPoI.jpg
Οι τίτλοι σπουδών Bachelor και Master των αποφοίτων του ομίλου κολεγίων ICBS Business College, που εκδίδονται από τα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια, έχουν επαγγελματική ισοδυναμία με τους αντίστοιχους τίτλους των Ελληνικών Πανεπιστημίων.
Για την εγγραφή στα προπτυχιακά προγράμματα σπουδών, πρέπει οι υποψήφιοι να είναι απόφοιτοι γενικού ή τεχνικού λυκείου. Τα προγράμματα σπουδών Bachelor Degrees έχουν διάρκεια 4 έτη και περιλαμβάνουν τις εξής ειδικότητες: Διοίκηση Επιχειρήσεων, Τουριστικό Μάνατζμεντ, Μάρκετινγκ, Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις, Λογιστική & Χρηματοοικονομική.
Τα μεταπτυχιακά προγράμματα απευθύνονται σε κατόχους προπτυχιακού τίτλου σπουδών (ΑΕΙ, ΤΕΙ, Bachelor ξένου πανεπιστήμιου), και επαγγελματίες οι οποίοι επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να ξεχωρίσει το βιογραφικό σας από τα υπόλοιπα. Τα προγράμματα σπουδών Master Degrees, έχουν διάρκεια 2 έτη και περιλαμβάνουν τις εξής ειδικότητες: MBA Executive, Μάρκετινγκ, Τραπεζική & Χρηματοοικονομική, Στρατηγικό Μάνατζμεντ, Μάνατζμεντ Λειτουργιών, Μάνατζμεντ Ανθρωπίνων Πόρων, Μάνατζμεντ Logistics, Μάνατζμεντ Μονάδων Υγείας, Μάνατζμεντ Νομικών Λειτουργιών, Μάνατζμεντ Δημοσίου Τομέα, Μάνατζμεντ Τουριστικών Επιχειρήσεων, DMS, MA, MSc στα Χρηματοοικονομικά και στην Λογιστική.
Σημαντικός παράγοντας επιλογής του ICBS Business College ως αναγνωρισμένο ακαδημαϊκό ίδρυμα είναι ότι τα πτυχία του κολλεγίου αναγνωρίζονται άμεσα από το Συμβούλιο Αναγνώρισης Επαγγελματικών Προσόντων (ΣΑΕΠ) και οι απόφοιτοι του δεν υποβάλλονται σε γραπτές εξετάσεις σε κανένα μάθημα. Μάλιστα, με βάση τις αναγνωρίσεις από το ΣΑΕΠ, οι κάτοχοι αυτών των τίτλων μπορούν να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, με σκοπό την πρόσληψη τους σε δημόσιες υπηρεσίες και οι εργαζόμενοι να μοριοδοτούνται για την επαγγελματική τους εξέλιξη. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να τονιστεί ότι οι πρώτοι τίτλοι κολλεγίων που αναγνωρίστηκαν από το ΣΑΕΠ είναι των αποφοίτων του ICBS Business College, αφού αυτό φροντίζει να διασφαλίσει υψηλά Standards υπεύθυνης εκπαίδευσης υπόκειται σε ελέγχους ποιότητας από φορείς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
13.jpg

International Students

Μία ακόμη, δυνατότητα του ICBS Business College, είναι οι σπουδές για φοιτητές από το εξωτερικό.
In ICBS Business College, we offer Responsible Management Education! International studies, taught only in English, for International Students!
Choose between:
  1. Bachelor in Business Administration
  2. Bachelor in Marketing
  3. Bachelor in Accounting and Finance
  4. International MBA
  5. ΜΑ in Business Management 

Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε εδώ:
  • Θεσσαλονίκη 2310 698598
  • Αθήνα 210 2114671
  • Λάρισα 2410 671177
Follow:

No comments:

Post a Comment