Tuesday, September 17, 2019

ΒΙΒΛΙΟ ΜΗΤΡΟΥΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ

παρουσίαση βιβλίου του Θεόφιλου Μητρούδη,με τιτλο «Η Αυτοκρατορία. Η άνοδος και η πτώση από την πίσω πλευρά του φεγγαριού», θα γινει απο τον IANO. Μια αυτοβιογραφική αφήγηση, που αναφέρεται στην ιστορία της ομάδας μπάσκετ του ΑΡΗ, από το 1984 έως το 1994.

Η παρουσίαση του βιβλίου στη Θεσσαλονίκη, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στις 19:00, στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων «Μ. Αναγνωστάκης» στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Θα μιλήσουν οι: Κωνσταντίνος Γκιουλέκας (βουλευτής), Σωτήρης Θεολογίδης (δημοσιογράφος-συγγραφέας), Σωτήρης Θεοδωρίδης (επιχειρηματίας-ιδρυτής SATO), Χριστόδουλος Οικονομίδης (Πρ. Δήμαρχος Καλαμαριάς).

Σχολιάζουν οι Χριστόδουλος ΑντωνιάδηςΓιάννης ΙωαννίδηςΓιάννης Μπουτάρης.

Την παρουσίαση συντονίζει ο Δημήτρης Δραγώγιας, δημοσιογράφος-συγγραφέας.

Η παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί και στην Αθήνα, την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου στις 20:30, στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24.

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Πρόκειται για μια αυτοβιογραφική αφήγηση, που καλύπτει τα χρόνια που ασχολήθηκε ενεργά με τον Α.Σ. Άρης και κυρίως με το τμήμα Καλαθοσφαίρισης, τη δεκαετία 1984-1994. Μια δεκαετία κατά τη διάρκεια της οποίας συντελέστηκε τόσο η δημιουργία όσο και η αρχή της πτώσης της λεγόμενης «Αυτοκρατορίας» του μπασκετικού Άρη της Θεσσαλονίκης. Τόσο τα γεγονότα που έζησε, οι διάλογοι όσο και η προφορικότητα της γραφής του Θεόφιλου Μητρούδη, κάνουν την αφήγηση αρκετά ενδιαφέρουσα, και όχι μόνο για τους οπαδούς της κιτρινόμαυρης ομάδας.

Περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο: https://www.ianos.gr/i-aitokratoria-0477574.html

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση της Θεσσαλονίκης: https://www.ianos.gr/events/theofilos-mitroudis-i-autokratoria-ekdoseis-ianos.html

Σας το στέλνουμε προς ενημέρωση των αναγνωστών σας.

No comments:

Post a Comment