Thursday, August 30, 2018

ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 
To Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης συμπεριλαμβάνεται και πάλι στους φορείς της πόλης που συγκροτούν τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης.
Στην συνεδρίαση της περασμένης Τρίτης  που ήταν και η τελευταία με την οποία ολοκληρώνει την θητεία του το απερχόμενο Δ.Σ του ΟΤΘ, έγινε και επισήμως η ένταξη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου στα τακτικά μέλη του τουριστικού φορέα της πόλης. Το ΕΕΘ είχε αποχωρήσει από τον ΟΤΘ τον Απρίλιο του 2010.
Παρουσία της προέδρου κας Βούλας Πατουλίδου σύσσωμο το Δ.Σ του ΟΤΘ  καλωσόρισε το νέο μέλος .
Όπως ανακοινώθηκε, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο θα εκπροσωπεί στον Οργανισμό Τουρισμού  ο κ. Νίκος Νικολόπουλος, ιδιοκτήτης και ιδρυτής της COMPASS, εταιρίας διαχείρισης επαγγελματικών ταξιδιών, διοργάνωσης συνεδρίων και διαχείρισης καταλυμάτων.
Είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Μιλά 3 ξένες γλώσσες. Πριν δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση εργαζόταν παράλληλα με τις σπουδές του από την ηλικία των 18 ετών σε μεγάλη εμπορική εταιρία.
Είναι μέλος του Ερυθρού Σταυρού και του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Θεσσαλονίκης. Έχει διατελέσει για 3 χρόνια εκλεγμένο μέλος της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Έχει εκλεγεί στο Δ.Σ. του Τοπικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου Θεσσαλονίκης. Το 2017 εξελέγη στο Δ.Σ. του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και από τότε εκτελεί χρέη Προέδρου της επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης του επιμελητηρίου.

No comments:

Post a Comment