Thursday, August 30, 2018


Συμφωνία συνεργασίας ανάμεσα στην ΔΕΘ-Helexpo και στον εκθεσιακό φορέα
 Ekaterinburg Expo –
Διεθνοποιεί ακόμη περισσότερο την δράση της η ΔΕΘ-Helexpo

Στην υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με τον εκθεσιακό φορέα Ekaterinburg Expo, έναν από τους μεγαλύτερους της Ρωσίας, προχώρησε η ΔΕΘ-Helexpo.
Ο Ρωσικός φορέας διαχειρίζεται το νεότευκτο εκθεσιακό κέντρο Ekaterinburg Expo International Exhibition Center, που εγκαινιάστηκε το 2011 με εκθεσιακή επιφάνεια 100.000 τμ και φιλοξενεί περισσότερες από 100 διαφορετικές διοργανώσεις ετησίως και πάνω από 50 εκθέσεις. Μάλιστα, το Ρωσικό εκθεσιακό κέντρο είναι υποψήφιο για να αναλάβει την διοργάνωση της World Expo του έτους 2025.
Στο πλαίσιο του μνημονίου, θα υλοποιηθεί μία πολυεπίπεδη συνεργασία ανάμεσα στην ΔΕΘ-Helexpo και στην Ekaterinburg Expo που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: την ανταλλαγή τεχνογνωσίας ανάμεσα στους δύο φορείς, τη διερεύνηση νέων τρόπων συνεργασίας και την διοργάνωση επιχειρηματικών συναντήσεων και σεμιναρίων για την εξυπηρέτηση των παραπάνω στόχων.
Η υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΘ-Helexpo κ. Κυριάκο Ποζρικίδη και στον διευθύνοντα σύμβουλο της Ekaterinburg Expo, κ. Igor Danilov.

«Η συνεργασία αυτή είναι μια ευκαιρία για τη ΔΕΘ-Helexpo να διευρύνει το πεδίο δράσης της με νέες διεθνείς συμμαχίες, στο πλαίσιο της στρατηγικής και του μεγάλου στοιχήματος του εθνικού εκθεσιακού φορέα για περαιτέρω διεθνοποίηση» τόνισε σχετικά ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Κυριάκος Ποζρικίδης

No comments:

Post a Comment