Friday, August 31, 2018

ΗΠΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13 ΤΗΣ ΔΕΘ


Περισσότερες από 60 εταιρείες -μεταξύ αυτών και κάποιες από τις μεγαλύτερες αμερικανικές πολυεθνικές- θα βρίσκονται στο Αμερικανικό Περίπτερο στην 83η ΔΕΘ από τις 8 έως τις 16 Σεπτεμβρίου, στην οποία τιμώμενη χώρα εφέτος είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.
Το περίπτερο 13, το μεγαλύτερο της ΔΕΘ, που θα φιλοξενήσει την αμερικανική συμμετοχή αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης του οικονομικού και επιχειρηματικού ενδιαφέροντος αλλά και των απλών επισκεπτών, καθώς θα δώσουν το «παρών» γνωστές εταιρείες-κολοσσοί της πληροφορικής και της τεχνολογίας, της άμυνας, της φαρμακοβιομηχανίας αλλά και εκπαιδευτήρια ακόμη και εταιρείες ψυχαγωγίας. Στο πλαίσιο της αμερικανικής απόβασης, στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί υψηλόβαθμη κυβερνητική αποστολή με επικεφαλής τον υπουργό Εμπορίου των ΗΠΑ, Wilbur Ross αλλά και μεγάλη επιχειρηματική αποστολή καθώς και μεμονωμένοι CEOs μεγάλων εταιρειών.
Σύμφωνα με το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο, που διοργανώνει τη συμμετοχή των ΗΠΑ, με 55 περίπτερα και συνολικά 62 εταιρείες και φορείς έχουν καλυφθεί εξ ολοκλήρου και τα 6.000 τμ του εριπτέρου, ενώ έχουν προβλεφθεί και χώροι όπου θα πραγματοποιούνται σεμινάρια, συναντήσεις και παρουσιάσεις.
Εκπρόσωποι των Facebook, Google, Intel, HP, Oracle, Microsoft και iSquare (ο επίσημος διανομέας της Apple) θα είναι εκεί για να παρουσιάσουν τα τελευταία τους επιτεύγματα και να εντυπωσιάσουν.
Από τον κλάδο της εκπαίδευσης στο περίπτερο 13 θα βρίσκονται κορυφαία αμερικανικά εκπαιδευτήρια, όπως το Rutgers University του Νιου Τζέρσεϊ και το Webster University, αλλά και ακαδημαϊκά ιδρύματα που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα όπως το New York College, το διεθνές εκπαιδευτήριο Pinewood, το Κολλέγιο Anatolia και η Αμερικανική Γεωργική Σχολή καθώς και το ίδρυμα Fulbright.
Εξέχων ρόλο στην έκθεση θα έχουν επίσης και οι τομείς της ασφάλειας και της άμυνας, καθώς, στον χώρο του AUSA Hellenic Chapter θα βρίσκονται οκτώ εταιρείες με σπουδαίες προτάσεις κυβερνοασφάλειας, αμυντικών συστημάτων και εξοπλισμού. Σε πρώτο πλάνο τίθεται και ο κλάδος της φαρμακευτικής βιομηχανίας με κολοσσούς όπως η Pfizer και η Johnson and Johnson.
Στο Αμερικανικό Περίπτερο θα βρίσκεται και η Coca Cola όπως και απευθείας από το Λας Βέγκας, εκπρόσωποι της Caesars Entertainment Corporation, μίας από τις μεγαλύτερες εταιρείες τυχερών παιχνιδιών των ΗΠΑ, που διαχειρίζεται πάνω από 50 καζίνο και ξενοδοχεία σε όλη τη χώρα.

Αναλυτικά η λίστα όλων των εταιρειών που θα συμμετέχουν στο Αμερικανικό περίπτερο της 83ης ΔΕΘ και ο χώρος όπου θα βρίσκεται η καθεμία:
ABBVIE PHARMACEUTICAL S.A. 26
ADVENT TECHNOLOGIES 33
AGROTECH S.A., BOZATZIDIS - MITSIOLIDIS S.A. 41
AMERICAN FARM SCHOOL & PERROTIS COLLEGE 37
ANATOLIA COLLEGE 50
ARIA HOTELS 30
ASSOCIATION OF AMERICAN EDUCATIONAL & CULTURAL ORGANIZATIONS IN GREECE (AAECG) 45
AUSA - HELLENIC CHAPTER Bell Helicopters, Erickson Incorporated, QRC Technologies, Kroll, Alpha Systems, Summit Aviation, Aspida, Defense & Foreign Affairs 54
BDO CERTIFIED PUBLIC ACCOUNTANTS S.A. 29
BRITE HELLAS S.A. 28
CAESARS ENTERTAINMENT CORPORATION 27
CISCO - INTEL 4
COCA-COLA HELLAS S.A. 15
DELOITTE 23
EARTH FRIENDLY PRODUCTS - ECOS GREECE 17
EUROPEAN FINANCE & AEROSPACE GROUP - EFA GROUP 48
EMPIST 16
FACEBOOK 6
FULBRIGHT FOUNDATION - GREECE 52
GOOGLE 10
HARMONY EXTRACTS 22
HELLENIC AMERICAN PSYCHIATRIC ASSOCIATION (HAPA) 34
HELLENIC AMERICAN COLLEGE 51
HEWLETT PACKARD ENTERPRISE 8
IBM 1
INDUSTRY MOTION - KOUIMTZIS GROUP 42
INNOVATION HUB BY FOUND.ATION 43
INSTAPURE - K.KATSAROS AND CO P.C. 39
INTRALOT GROUP 11
iSQUARE S.A. 13
JANSSEN - CILAG PHARMACEUTICAL S.A.C.I. JOHNSON & JOHNSON MEDICAL DEVICES COMPANIES 25
LOCKHEED MARTIN CORPORATION 55
MEDTRONIC HELLAS S.A. 20
MEGUIAR'S - I. ATHANASIADIS S.A. 38
MERCK 19
MICROSOFT 3
NEW YORK COLLEGE 49
ONEX SHIPYARDS - MEMBER OF ONEX TECHNOLOGIES 46
ORACLE 7
PFIZER HELLAS S.A. 2
PHARMASERVE - LILLY 21
PINEWOOD AMERICAN INT'L SCHOOL OF THESSALONIKI 44
PRATT &WHITNEY 53
P&G 18
ROEBIC HELLAS 35
RUTGERS UNIVERSITY 31
SEAMINERALS LLC 36
SPECIALTY FOOD ASSOCIATION (SFA) 32
STANLEY BLACK & DECKER HELLAS LTD 40
TEXAN ENVIPCO 14
VELTIO 5
VISA 24
WEBSTER UNIVERSITY 47
XEROX HELLAS 12


No comments:

Post a Comment