Thursday, August 30, 2018

ROYAL FOOD

Ευβοιώτικα Macareux® Pasta υψηλής γαστρονομικής αξίας

Ζυμαρικά με κολοκύθα butternut και πιπερόριζα ή με καπνιστό κάρυ που ξετρελαίνουν τις αισθήσεις...

Καλώς ή κακώς, η συσκευασία ενός προϊόντος, όσον αφορά την πρώτη γνωριμία του με τον καταναλωτή, παίζει έναν από τους σημαντικότερους ρόλους στην επιλογή του. Σε μια απίστευτα καταναλωτική κοινωνία, το εντυπωσιακό ή έξυπνο και καινοτόμο «πακετάρισμα» μαγνητίζει αμέσως το ενδιαφέρον και αν μάλιστα συνοδεύεται με ένα εξαιρετικής ποιότητας προϊόν, η «μάχη» στο ράφι έχει κερδηθεί από τον επιχειρηματία. Τέτοιο παράδειγμα αποτελεί η εταιρεία Royal Food, ένα μικρό εργαστήρι παραγωγής ζυμαρικών το οποίο βρίσκεται στην Εύβοια και συγκεκριμένα στη Χαλκίδα. Η συσκευασία που χρησιμοποιεί η συγκεκριμένη εταιρεία για τα ζυμαρικά της Macareux®, τα οποία εσωτερικά είναι επίσης προφυλαγμένα σε σακουλάκι ώστε να διατηρούν την ποιότητα τους, δεν υπάρχει περίπτωση να μην κερδίσουν τον καταναλωτή.
Επειδή όμως όλη η ουσία βρίσκεται στο ίδιο το προϊόν, η Royal Food επενδύει στη σύγχρονη τάση για ζυμαρικά με γεύσεις, χρησιμοποιώντας καινοτόμους συνδυασμούς με ελληνικό σιμιγδάλι σκληρού σίτου. Στοχεύοντας σε καταναλωτές που προσέχουν τη διατροφή τους και αναζητούν προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας ή και σε λάτρεις των γκουρμέ ζυμαρικών, τα Macareux® προσφέρονται -εκτός από τις κλασικές γεύσεις- σε συνδυασμούς όπως με κουρκουμά και θυμαρίσιο μέλι, κολοκύθα butternut και πιπερόριζα, με καπνιστό κάρυ, με λιναρόσπορο, πάστα ελιάς και σκόρδο, με χαρούπι κ.ά.
Σύμφωνα με την Royal Food, τα Macareux® φτιάχνονται παραδοσιακά με τη χρήση μπρούντζινης μήτρας και ξηραίνονται σε χαμηλή θερμοκρασία για πολλές ώρες. Η διαδικασία αυτή έχει σαν αποτέλεσμα ένα εύγευστο ζυμαρικό που διατηρεί την υψηλή διατροφική του αξία για μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή. Επιπλέον, η εταιρεία σε συνεργασία με διατροφολόγο προσφέρεται να φτιάξει ζυμαρικά ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών της, από Αλεύρι ολικής Ζέα, Φαγόπυρου, Σίκαλης κ.α με Πρωτεϊνη Αυγού, Γάλακτος ή κάποιας φυτικής πηγής πλούσια σε Πρωτεϊνη και Αμινοξέα.
Τέλος, αξίζει να σημειώσοουμε ότι εκτός από ζυμαρικά η εταιρεία φτιάχνει και έτοιμα γεύματα, σε μια εξαιρετική συσκευασία, όπως μανιταρόσουπα και τραχανά με κάρυ και μπαχαρικά ή με λαχανικά.

No comments:

Post a Comment