Tuesday, August 28, 2018

Η POP AIR ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Τη Θεσσαλονίκη επέλεξε η POP AIR για να ανοίξει το πρώτο της κατάστημα εκτός Αθηνών, με την εταιρεία ένδυσης να ετοιμάζεται να κάνει, ως το Δεκέμβριο, το ντεμπούτο της στην αγορά του κέντρου, στον αριθμό 21 της Τσιμισκή.
Η POP AIR- Κάββουρας ΑΒΕΕ, εταιρεία ελληνική, συμφερόντων της οικογενείας Κάββουρα, βρίσκεται σε πορεία ανοδική και μάλιστα ταχείας ανάπτυξης καθώς επεκτείνει το δίκτυο καταστημάτων της, ενώ αυτή την περίοδο ολοκληρώνει και το νέο κτήριο γραφείων και κεντρικών αποθηκών της, κάλυψης 8.000 τ.μ., στο 12 χλμ. της ε.ο. Αθηνών-Λαμίας, στην περιοχή της Μεταμόρφωσης.
Σκοπός της POP AIR- που κάνει τις δικές της προτάσεις πάνω στο νεανικό και στο πιο casual ανδρικό και γυναικείο ένδυμα-  είναι να αποκτήσει σταδιακά εθνική παρουσία στις μεγαλύτερες αγορές της Ελλάδας, όπως εξήγησε  o C.O.O. της εταιρείας κ. Σπήλιος Κροντήρης.
Η Κάββουρας ΑΒΕΕ, με την μπράντα POP AIR, μπορεί να έχει μόλις μία τετραετία παρουσίας στην αγορά της πρωτεύουσας, αλλά το όνομα Κάββουρας, που έκανε επιχειρηματικά γνωστό ο κ. Χρήστος Κάββουρας, είχε μία αδιάλειπτη δραστηριότητα 30 ετών, με πολυκατάστημα ανδρικών και γυναικείων ενδυμάτων, στη Νέα Ιωνία.
Η στροφή για την εταιρεία Κάββουρας και από τον κ. Κωνσταντίνο Κάββουρα, έγινε προς τα τέλη του 2014, όταν άνοιξε το πρώτο κατάστημα POP AIR στην Ερμού. Σήμερα η αλυσίδα έχει οκτώ καταστήματα νεανικής ένδυσης σε Πατήσια, Νέα Ιωνία, στο Smart Park στα Σπάτα, στην Αθηνάς, στο Κολωνάκι επί της οδού Σκουφά και στην Καλλιθέα.
Σύντομα αυτά τα οκτώ καταστήματα, θα γίνουν εννέα, με το κατάστημα που θα ανοίξει στη Θεσσαλονίκη, ενώ όπως είπε ο κ. Κροντήρης, η διοίκηση της εταιρείας είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για τη δημιουργία δύο ακόμη καταστημάτων, ένα εντός Αθηνών και ένα εκτός, κάπου βορειότερα της πρωτεύουσας. Μάλιστα το ένα από αυτά τα δύο νέα καταστήματα μπορεί να ανοίξει μέσα στο 2018.
Η POP AIR έχει στηρίξει την ανάπτυξή της σε αποκλειστικά εταιρικά καταστήματα, πολλά από τα οποία, πέντε ως σήμερα, είναι ιδιόκτητα. Για το σκοπό αυτό, η οικογένεια Κάββουρα έχει δημιουργήσει ανεξάρτητη εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων, εμπορικών. Αλλά η POP AIR, έχει και τη δική της παραγωγική βάση καθώς μετέχει με πλειοψηφικά μετοχικά μερίδια σε τρεις εταιρείες ένδυσης του Μπαγκλαντές, ενώ έχει και εμπορικές συνεργασίες με εταιρείες ευρωπαϊκές, στο Βέλγιο, τη Γερμανία και τη Δανία.

Σε ό,τι αφορά ειδικά το POP AIR Θεσσαλονίκης- ένα μεγάλο κατάστημα 1.100 τ.μ. σε τρία επίπεδα- ο κ. Κροντήρης εξηγεί ότι η εταιρεία θα του δώσει ιδιαίτερο χαρακτήρα αξιοποιώντας την πολυετή χρήση που είχε στο παρελθόν σαν τραπεζικό κατάστημα.
«Επιδιώκουμε το κάθε κατάστημα POP AIR να έχει το δικό του ιδιαίτερο ύφος, ανάλογα με το κτίριο, τις λειτουργίες και χρήσεις της περιοχής στην οποία βρίσκεται. Επενδύουμε σε ιδιαίτερα καταστήματα προκειμένου αυτά, να λειτουργήσουν σαν πυρήνες για την ανάπτυξη της αγοράς», υπογράμμισε ο επιχειρησιακός διευθυντής της εταιρείας που ετοιμάζεται για τα πρώτα της βήματα στη Θεσσαλονίκη.

No comments:

Post a Comment