Friday, August 31, 2018

Αντιπροσωπεία του Δήμου Θεσσαλονίκης στο Τελ Αβίβ


Την αδελφοποιημένη με την Θεσσαλονίκη πόλη του Τελ Αβίβ επισκέπτεται από τις 2 έως τις 5 Σεπτεμβρίου ο Δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, μετά από σχετική πρόσκληση του ομολόγου του, Δημάρχου του Τελ Αβίβ, Ron Huldai.
Ο Γιάννης Μπουτάρης θα είναι επικεφαλής αντιπροσωπείας του Δήμου, στην οποία θα συμμετάσχουν η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Καλυψώ Γούλα και οι Αντιδήμαρχοι Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων, Σπύρος Πέγκας και Αστικής Ανθεκτικότητας και Αναπτυξιακών Προγραμμάτων, Γιώργος Δημαρέλος.
Σκοπός της αποστολής είναι η συμμετοχή στο Tel Aviv Cities Summit, το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο του DLD Φεστιβάλ Καινοτομίας του Τελ Αβίβ, και στην 4η ετήσια συνάντηση «Milan Urban Food Policy Pact» για την κοινή Αστική Διατροφική Πολιτική. Στο πλαίσιο των συναντήσεων, θα παρουσιαστούν οι δράσεις του Δήμου Θεσσαλονίκης για την ανάπτυξη νέων προοπτικών συνεργασίας και εξωστρέφειας της πόλης.
Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με αντικείμενο το υπό ανέγερση Μουσείο Ολοκαυτώματος Ελλάδος, στην Θεσσαλονίκη.

No comments:

Post a Comment