Friday, August 31, 2018

70 ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΡΚΕΝΛΗΣ

Το ιστορικό κατάστημα που άνοιξε το 1948 ο Σταύρος Τερκενλής ανακαινίστηκε πλήρως ακολουθώντας τις τάσεις και τις ανάγκες της αγοράς.

Με ανανεωμένο πρόσωπο στο στρατηγείο του, το ιστορικό πλέον κατάστημα στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και πλατείας Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη γιορτάζει την επέτειο των 70 χρόνων του ο Τερκενλής. Το κατάστημα που άνοιξε το 1948 ο Σταύρος Τερκενλής και αποτελεί τη ναυαρχίδα της αλυσίδας ζαχαροπλαστείων ανακαινίστηκε πλήρως ακολουθώντας τις τάσεις και τις ανάγκες της αγοράς. Εξάλλου, όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της εταιρείας, είχαν περάσει 30 χρόνια από την τελευταία ανακαίνισή του.
Έτσι, το κατάστημα το οποίο πλέον έχει είσοδο και από την πλευρά της Αριστοτέλους, εκτός από τα γνωστά και ευωδιαστά τσουρέκια και τα είδη patisserie απέκτησε ένα νέο πόστο καφέ και σνακ, καθώς και ξεχωριστό πόστο παγωτού.

Εκλεκτά προϊόντα, βασισμένα σε παραδοσιακές Ελληνικές και διεθνείς συνταγές εμπλούτισαν τη γκάμα του ζαχαροπλαστείου, που αποτελεί σημείο αναφοράς για την αλυσίδα. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια δημιουργήθηκε ένα ιδιαίτερο food corner στην καρδιά της Θεσσαλονίκης με την έλευση δίπλα από το ζαχαροπλαστείο στην Τσιμισκή 30 του αρτοποιείου ΚΛΕΑ, ενός νέου brand υπό την ομπρέλα της εταιρείας Τερκενλής.
Σημειώνεται ότι η αλυσίδα αριθμεί σήμερα συνολικά 21 σημεία σε όλη την Ελλάδα εκ των οποίων τα περισσότερα έχουν ανακαινιστεί.



No comments:

Post a Comment