Thursday, November 26, 2015

Απόδρασε με ειδική προσφορά...

Μετά την επιτυχημένη περσινή ενέργεια, το biscotto.gr και το Locked δίνουν και πάλι την ευκαιρία σε 100 από εσάς να συμμετέχουν σε ένα ζωντανό παιχνίδι απόδρασης  σε 2 ημέρες και με ειδική τιμή. 

Πιο συγκεκριμένα τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου και την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 100 συνολικά άτομα (50 / ημέρα) χωρισμένα σε ομάδες θα συμμετέχουν στα παιχνίδια απόδρασης του Locked από τις 19:00. Όλα αυτά στην ειδική τιμή των 7€ / άτομο. Υπάρχουν λεπτομέρειες και ηλεκτρονική φόρμα δήλωσης παρακάτω.

Τί είναι το LOCKED;
Το πρώτο ζωντανό παιχνίδι απόδρασης που λειτούργησε στη Θεσσαλονίκη και κατέκτησε το κοινό σε Λονδίνο, Παρίσι, Βαρκελώνη, Αθήνα και άλλες μεγάλες Ευρωπαϊκές πόλεις.
Μια μοναδική και διασκεδαστική εμπειρία για εσένα και την παρέα σου! Παίζεται από ομάδες 3 έως 6 ατόμων. Έχεις 60 λεπτά για να αποδράσεις από ένα κλειδωμένο δωμάτιο γεμάτο γρίφους και μυστήρια! Στόχος των παικτών είναι να βρουν αντικείμενα, κλειδιά, κωδικούς, γρίφους και χρησιμοποιώντας φαντασία, ομαδικότητα και λογική σκέψη να λύσουν το μυστήριο και να αποδράσουν. Στο LOCKED λειτουργούν πέντε χώροι παιχνιδιού με θέματα: "Το γραφείο του ντετέκτιβ John Monroe", "CSI", "Virus" "O Jack Travis και τα χαμένα αγάλματα" και το νέο στοιχειωμένο δωμάτιο "Room 479" με διαφορετικές ιστορίες μυστηρίου το καθένα.
*Πρόκειται για την Νο1 attraction στη Θεσσαλονίκη (κατηγορία things to do) σύμφωνα με το Tripadvisor

Δηλώστε συμμετοχή στην ειδική φόρμα που θα βρείτε
εδώ
Που και Πότε;
Πότε: 30 Νοεμβρίου & 1 Δεκεμβρίου 2015
Που: Locked (Αγ. Σοφίας 21)
Κρατήσεις: 2310253878 ή ηλεκτρονικά στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής
Έναρξη: από τις 19:00
Αριθμός ατόμων / ομάδα: από 2 έως 6 άτομα
Website: www.locked.gr 
Facebook page: Locked

No comments:

Post a Comment