Thursday, September 24, 2015


Ανανεώνεται και εμβαθύνεται η συνεργασία
μεταξύ του KΘΒΕ και του ΠΑΜΑΚ
Στην ανανέωση και την εμβάθυνση της συνεργασίας μεταξύ του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, συμφώνησαν σήμερα οι επικεφαλής των δύο φορέων της Θεσσαλονίκης, κατά την επίσκεψη του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, καθηγητή Αχιλλέα Ζαπράνη και του Αναπληρωτή Πρύτανη, αναπληρωτή καθηγητή Ιορδάνη Ελευθεριάδη στη νέα Διοίκηση και Διεύθυνση του ΚΘΒΕ.
Κατά τη συνάντησή τους με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του ΚΘΒΕ, Άρη Στυλιανού και τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή, Γιάννη Αναστασάκη, επιβεβαιώθηκε η μέχρι σήμερα εξαιρετική συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων και διαπιστώθηκε για ακόμη μια φορά η δυνατότητα ανάπτυξης κοινών δραστηριοτήτων προς όφελος της επιστήμης, του πολιτισμού και της κοινωνίας, γενικότερα.
Για το σκοπό αυτό συμφωνήθηκε να ανανεωθεί το Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ του ΚΘΒΕ και του ΠΑΜΑΚ, το οποίο πλέον θα περιλαμβάνει νέους τομείς κοινών δράσεων, που θα συναποφασιστούν μέσα στο επόμενο σύντομο χρονικό διάστημα.
 φωτογραφία:

Από δεξιά, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. ΚΘΒΕ, Άρης Στυλιανού, ο Πρύτανης του ΠΑΜΑΚ, Αχιλλέας Ζαπράνης, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΚΘΒΕ, Γιάννης Αναστασάκης και ο Αναπληρωτής Πρύτανης, Ιορδάνης Ελευθεριάδης

No comments:

Post a Comment