Monday, September 28, 2015

Η γέννηση ενός πλωτού γίγαντα

 το πιο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο 



SEVEN SEAS


Στα ναυπηγεία Fincantieri στην Ιταλία βρίσκεται σε εξέλιξη η κατασκευή του κρουαζιερόπλοιου Seven Seas Explorer. Προς το παρόν μπορεί κανείς να δει τον σκελετό του σκάφους και τους γερανούς που μεταφέρουν υλικά.
Σε λιγότερο από ένα χρόνο όμως θα έχει μεταμορφωθεί σε έναν πλωτό γίγαντα 56.000 τόνων- και η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες για το πώς θα δείχνουν τα διάφορα σημεία του πλοίου.
Το τέταρτο και πιο πολυτελές πλοίο του στόλου της Regent  αναμένεται να κάνει το παρθενικό του ταξίδι στις 20 Ιουλίου 2016 αποπλέοντας από το Μόντε Κάρλο προς τη Βενετία με 750 επιβάτες και πλήρωμα 542 ατόμων.
«Στόχος μας είναι να κατασκευάσουμε ένα πλοίο που θα υπερβαίνει κατά πολύ τα σημερινά δεδομένα πολυτέλειας και θα ξεχωρίζει ως το πιο πολυτελές πλοίο που έχει υπάρξει ποτέ», λέει στη Daily Mail ο πρόεδρος της Regent Jason Montague.
Η μοναδική Regent Suite, εμβαδού 340 τετραγωνικών μέτρων, βρίσκεται στο κατάστρωμα 14 και διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, βεράντα, παρατηρητήριο, πιάνο Steinway, μπαρ από μαύρο μάρμαρο, χρυσό πολυέλαιο και επίπεδες τηλεοράσεις.
Διαθέτει επίσης το δικό της σπα με σάουνα, χώρους χαλάρωσης θερμαινόμενους, απεριόριστες θεραπείες στο Canyon Ranch Spa Club, σοφέρ και οδηγό σε κάθε λιμάνι και αεροπορικά εισιτήρια business-class μέσα στην τιμή- κάτι περισσότερο από 58.000 ευρώ για την παρθενική κρουαζιέρα διάρκειας δύο εβδομάδων.
Τα κοινά εισιτήρια ξεκινούν από 5.300 ευρώ και περιλαμβάνουν σχεδόν τα πάντα: εισιτήρια αεροπορικά, εκδρομές, ανοιχτό μπαρ, δείπνο.
sevenseas2sevenseas3sevenseas4sevenseas5sevenseas6sevenseas7sevenseas8sevenseas9sevenseas10sevenseas11sevenseas12

No comments:

Post a Comment