Wednesday, September 23, 2015

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 7 ΑΣΤΕΡΩΝ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ

Burj Al Arab: Το επταστερο ξενοδοχειο με τα περιστρεφομενα κρεβατια, τα χρυσα iPad και τις Rolls Royces
Χρυσά iPads σε κάθε δωμάτιο, 17 διαφορετικοί τύποι μαξιλαριών και μια στρατιά από άριστα εκπαιδευμένους μπάτλερ, αποτελούν μερικά μόνο από τα θέλγητρα του μοναδικού επτάστερου ξενοδοχείου στον κόσμο.
Διαμορφωμένο σαν ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος για να εκπροσωπεί την ναυτική κληρονομιά του  Ντουμπάι, η ξεχωριστή αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου Burj Al Arab, έχει γίνει ένα σύμβολο για το έθνος και πλήθος πλουσίων ανά τον κόσμο συρρέουν εκεί για να απολαύσουν τις απίστευτες πολυτέλειες που προσφέρει.
Το Burj Al Arab στα ελληνικά σημαίνει Πύργος των Αράβων και αποτελεί τον αγαπημένο προορισμό βασιλέων και αστέρων του αθλητισμού και της διασκέδασης.
Διαθέτει 202 πολυτελείς σουίτες, καθεμιά με τον δικό της μπάτλερ. Τα δωμάτια προσφέρουν μεταξύ άλλων, χρυσό iPad, δύο μεγάλες τηλεοράσεις, 14 τηλέφωνα και την επιλογή ανάμεσα σε 17 διαφορετικούς τύπους μαξιλαριών και μεταξωτών σεντονιών.
Ο φιλοξενούμενος έχει, επίσης, την ευχέρεια να ρυθμίσει την ένταση του φωτός και της μουσικής μέσω ενός τηλεχειριστηρίου.
Ακόμα, οι βασιλικές σουίτες διαθέτουν μαρμάρινα πατώματα, έπιπλα από μαόνι και σκαλιά από χρυσό και μάρμαρο που οδηγούν στις κρεβατοκάμαρες, το σαλόνι, τις βιβλιοθήκες και τον ιδιωτικό κινηματογράφο.
Υπερπολυτελή είναι επίσης και τα οκτώ εστιατόρια του ξενοδοχείου, τα οποία είναι διακοσμημένα με φύλλα χρυσού και κρυστάλλους Swarovski. Οι διακόσιοι σεφ προετοιμάζουν τα εκλεκτά εδέσματα με τα πιο φρέσκα υλικά που φτάνουν από όλες τις γωνιές του κόσμου και δεν προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι ακόμα και τα ροφήματα και τα ποτά περιέχουν φύλλα χρυσού!

No comments:

Post a Comment