Sunday, September 27, 2015

 

 σούπερ παγοθραυστικό γιοτ – Θα σπάει  και τους πάγους της Αρκτικής 

Στα σκαρια το σουπερ παγοθραυστικο γιοτ – Θα σπαει ακομα και τους παγους της Αρκτικης [εικονες]
Η τελική ταχύτητά του θα πιάνει τα 18 μίλια/ώρα και θα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 50 άτομα.  Το νέο παγοθραυστικό υπερπολυτελές γιοτ είναι στα σκαριά και υπόσχεται μοναδικές εμπειρίες.
Το νέο υπερσκάφος θα κυκλοφορεί σε τρία μεγέθη και θα είναι ικανό να σπάσει μέχρι και τους πάγους της Αρκτικής. Η σούπερ θαλαμηγός, προκάλεσε έκπληξη στη εκδήλωση Yacht Show της Damen Group, κατασκευάστριας εταιρείας, που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο  Μονακό.
Χάρη στο μοναδικό του σχεδιασμό, το γιοτ, υπόσχεται να προσφέρει στους μελλοντικούς ιδιοκτήτες του, αξέχαστες εμπειρίες αφού θα μπορεί να ταξιδέψει όχι μόνο σε παρθένα εξωτικά μέρη αλλά και σε περιοχές οπου δεν υπάρχει πρόσβαση όπως οι πάγοι της Αρκτικής.
Το κόστος του δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα αλλά όπως διευκρινίστηκε από τους κατασκευαστές το γιοτ σχεδιάστηκε από ομάδα ειδικών οι οποίοι αφιέρωσαν χιλιάδες ώρες στην έρευνα και ανάπτυξή ώστε να πετύχουν αυτή τη ριζοσπαστική σχεδίαση που ξεπερνάει τη φαντασία και τα μέχρι τώρα όρια.
Το SeaXplorer θα είναι εφοδιασμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και θα περιλαμβάνει πληθώρα ανέσεων. Θα μπορεί να ταξιδέψει έως και 40 μέρες χωρίς ανεφοδιασμό ενώ θα διαθέτει υποβρύχιο σκάφος και δύο ελικόπτερα αλλά και εξοπλισμό για καταδύσεις ώστε να μπορούν οι ταξιδιώτες του να απολαύσουν τη θαλάσσια ζωή από κοντά.

No comments:

Post a Comment