Tuesday, September 29, 2015

 

Οι 12 καλύτεροι προορισμοί του κόσμου - Προτάσεις από έναν ταξιδιώτη που έχει επισκεφτεί 198 χώρες 


Οι 12 καλυτεροι προορισμοι του κοσμου - Προτασεις απο εναν ταξιδιωτη που εχει επισκεφτει 198 χωρες [εικονες]
Τέρμα οι λίστες με τα καλύτερα μέρη για διακοπές στις χώρες του πλανήτη από ταξιδιωτικά περιοδικά και ιστοσελίδες, ένας πολίτης του κόσμου ξέρει ποια μέρη αξίζει να επισκεφτεί κανείς.
Ο 37χρονος Gunnar Garfors έχει επισκεφτεί 198 χώρες και έχοντας δει τα πάντα, μπορεί με ευκολία να έχει άποψη για αυτές.
Οταν, λοιπόν, τον ρωτάνε ποια είναι η αγαπημένη του είναι δύσκολο να αποφασίσει. Ωστόσο, για χάρη του Business Insider Αυστραλίας επέλεξε 12 χώρες, που όλοι πρέπει να επισκεφτούν μια στιγμή στη ζωή τους.
Ρουμανία
Η Τρανσυλβανία είναι πιο γνωστή για τα κάστρα, τα βουνά και φυσικά τον Δράκουλα, ο οποίος θα σας καταπλήξει. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάτε και την πρωτεύουσα το  Βουκουρέστι. Οι Ρουμάνοι γνωρίζουν πως να φτιάχνουν καλή μπύρα.
Μαδαγασκάρη
Η ακτογραμμή, οι λεμούριοι και τα δένδρα μπάομπαμπ θα σας μαγέψουν.
Ισλανδία
Βρίσκεται στη μέση του Ατλαντικού και για εκατομμύρια χρόνια το «χτυπάνε» οι άνεμοι και τα κύματα και αυτό εξακολουθεί να βρίσκεται εκεί.
Ο ορισμός της φιλίας μπορεί να βρεθεί στο  Βιετνάμ. Μην αφήσετε τον θόρυβο, τη φασαρία και το άγχος της κυκλοφορίας να σας εκνευρίσουν. Καθίστε, παραγγείλετε ένα ποτό και χαλαρώστε, παρακολουθώντας.
Κιργιστάν
Εκπληκτική φύση, πολύχρωμες αγορές και φιλικοί άνθρωποι, εκτός κι αν είστε Αμερικανός και κυνηγάτε τα κορίτσια τους. Μην ξεχάσετε να απολαύσετε την παγκόσμιας κλάσης βότκα.
Κιριμπάτι
Αν υπάρχει παράδεισος, τότε είναι αυτή η χώρα. Μπορεί να μην είναι πολυτελής, αλλά υπάρχουν φανταστικά θαλασσινά και φιλοξενία.
Νέα Ζηλανδία
Απολαύστε τις άσπρες, μαύρες και χρυσαφένιες παραλίες και κάθε είδους θαλάσσιου σπορ και δραστηριοτήτων.
Νικαράγουα
Αυτή είναι μια πολύ διαφορετική χώρα μεταξύ της Κόστα Ρίκα και της Ονδούρα. Θα βρείτε θρυλικά σημεία για σερφ, καταδύσεις και εκπληκτική φύση.
Σιέρα Λεόνε
Μαγικές παραλίες, ειδυλλιακά χωριά και χαμογελαστοί άνθρωποι. Μην περιμένετε, όμως, κάποια υποδομή.
Δομινίκα
Ενα από τα λιγότερα γνωστά νησιά της Καραϊβικής, που αξίζει να δείτε. Φυσικά, αυτό συμβαίνει χάρης στα ηφαίστεια, της λίμνης Boiling, των κρυφών παραλιών και του τροπικού δάσους.
Νορβηγία
Αν δεν την έχετε επισκεφτεί δεν ξέρετε τι πάει να πει εκθαμβωτικό σκηνικό. Αγρια βουνά, φιορδ και απόκοσμοι καταρράκτες θα σας αφήσουν άφωνους.
Ουρουγουάη
Η δεύτερη μικρότερη χώρα της Λατινικής Αμερικής εξακολουθεί να παραμένει άγνωστη και αναρωτιέμαι το γιατί. Ηρεμη και χαλαρή με πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους.

No comments:

Post a Comment