Tuesday, July 7, 2015

Tα καλοκαιρινά φεστιβάλ που δεν πρέπει να χάσεις!

RIver Party by Loukas Ziaras05

Αυτές τις ημέρες όλοι παρακολουθούν τα social media. Ενημερώνονται καθημερινά, ενίοτε ανησυχούν.., αλλά επειδή πλέον αρχίζουμε και μπαίνουμε για τα καλά στο καλοκαίρι, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να ξεδώσουμε και λιγάκι. Δες τα φεστιβάλ που έρχονται και νιώσε την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων
Έχουμε και λέμε:
foto PAROV STELAR band_mikri (1)
Στις 15/07, το Ejekt Festival δίνει έμφαση στην ηλεκτρονική μουσική και στήνει ένα μεγάλο πάρτι στην Πλατεία Νερού, με τον εκρηκτικό Parov Stelar (που έβγαλε και φοβερό νέο άλμπουμ, το “The Demon Diaries”) και μαζί του τον Steve Aoki, τους Kadebostany, τους Glasvegas και τους Moon Duo. Τα εισιτήρια κοστίζουν 35 ευρώ.
Imam-Baildi

Από 28/07 έως 02/08, το River Party στο Νεστόριο Καστοριάς συγκεντρώνει, χωρίς υπερβολή την αφρόκρεμα της ελληνικής μουσικής. Από Μαραβέγια μέχρι Δεληβοριά, από Μόνικα μέχρι Τάνια Τσανακλίδου και από Πορτοκάλογλου μέχρι Μαζωνάκη . Ο,τι πρέπει για κάμπινγκ. Tα εισιτήρια ημέρας κοστίζουν 15 ευρώ.
Vasilis_Thivaios_Big
Από 17 έως 19 Ιουλίου, το Φεστιβάλ Πόζαρ μας στέλνει στην Αλμωπία του Νομού Πέλλας, μέσα στην καρδιά του βουνού, εκεί που τα παγωμένα νερά του Καϊμάκτσαλαν σμίγουν με τα θερμά ιαματικά. Και τι βλέπουμε; Χαρούλη, Παπακωνσταντίνου και Θηβαίο, Μάλαμα και Villagers of Ioannina City, μεταξύ άλλων. Τα εισιτήρια ημέρας κοστίζουν 10 ευρώ.
Reworks

Τέλος, από 17 έως 20 Σεπτέμβρη, όταν πια τελειώσει το καλοκαιράκι, το Reworks της Θεσσαλονίκης φιλοξενεί πειραματικούς καλλιτέχνες όπως οι Tale of Us, ο Dubfire και ο Larry Gus, στο Block 33, με το εισιτήριο τριημέρου να κοστίζει 55 ευρώ.

No comments:

Post a Comment