Sunday, July 26, 2015

NAMMOS 2015-ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ BEACH BAR ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Αποκλειστικο: Δειτε το Nammos, οπως ΔΕΝ το εχετε ξαναδει!
Tiτη Βελοπούλου

USERNAME: Nammos,PASSWORD: Summer
Aν δεν ζήσεις µια µέρα στην Ψαρού, δεν έχεις δει τη Μύκονο... Πόσο µάλλον όταν αυτή η µέρα ξεκινάει νωρίς, πριν ακόµα φτάσουν οι πρώτοι επισκέπτες... Τότε µόνο µπορείς να αντιληφθείς το λόγο που εδώ και 12 χρόνια το Νammos είναι -όχι τυχαία- οne of a kind!
Aπό την Tίτη Βελοπούλου Φωτό: Eλεάννα Κουρκουλοπούλου
Τα τραπέζια στολίζονται κάθε μέρα με φρέσκα λουλούδια.
Αν το St Tropez έχει το Nikki Beach, το  Miami το Cecconis (Soho House) και η  Ibiza το uber exclusive Blue Marlin, η  Μύκονος µπορεί να υπερηφανεύεται για το Nammos! Mε upper scale service για high end εµπειρίες και έµφυτη «λατρεία» σε ό,τι πιο εκλεκτό και καινοτόµο στο χώρο του, παίζει µακράν σε άλλο level για τα ελληνικά δεδοµένα, κάτι που δικαίως το εκτοξεύει ανάµεσα στα κορυφαία beach restaurants στον κόσµο!
Στην είσοδο μας καλωσορίζει η boutique Luisa.
To beach bar που καθιέρωσε το φαινόµενο της κράτησης της ξαπλώστρας, που δέχεται διθυραµβικές κριτικές από έγκριτα ξένα περιοδικά, που συνεχίζει να µας εκπλήσσει κάθε χρόνο µε νέες κολοσσιαίες συνεργασίες (Βeefbar, Hakassan κ.ά.) θεωρείται... παγκόσµιος προορισµός, µε φήµη που ξεφεύγει από τα στενά όρια της χώρα µας. Φήµες και πραγµατικότητες για αστρονοµικούς λογαριασµούς από Άραβες µεγιστάνες, αλλά και προσωπικότητες του διεθνούς jet set που φτάνουν µε τα πολυτελή τους yachts µόνο και µόνο για µια... βουτιά στην Ψαρού, οver budget parties και µεγαλοπρεπείς γάµοι... µπορεί να το έχουν βάλει πολλές φορές στο «µάτι του Κυκλώνα», όµως οι σελίδες της ιστορίας του δεν γράφονται τυχαία µε χρυσά γράµµατα!
Στην είσοδο μας καλωσορίζει η boutique Luisa.
Το σίγουρο είναι ένα. Mια µέρα στο Nammos είναι σαν να έχεις ζήσει ένα από τα πιο λαµπερά κεφάλαια του µυκονιάτικου µύθου... Γιατί, όµως, τελικά εφοπλιστές, γνωστοί επιχειρηµατίες, πρίγκιπες, κοσµικοί, celebrities από όλο τον πλανήτη συνωστίζονται στα λίγα τετραγωνικά παραλίας; Γιατί µια ξαπλώστρα ή ένα τραπέζι στο fashionable οpen air εστιατόριό του γίνεται η πιο µεγάλη καλοκαιρινή πρόκληση;
Πρωινό meeting με τους ιδιοκτήτες…
Όπως µου αποκαλύπτει ο Σάµι Ιµπραήµ, ένας από τους τρεις ιδιοκτήτες, «δεν αφήνουµε τίποτα στην τύχη του, γιατί ό,τι προσφέρεις... αυτό παίρνεις πίσω». «Εδώ δεν θα ακούσεις ποτέ ''δεν το έχουµε''», συµπληρώνει. «Γιατί και να µην έχουµε κάτι, θα ψάξουµε να το φέρουµε». Κι η αλήθεια είναι ότι την πολυτέλεια, την υψηλή ποιότητα, το άψογο service -µε αέρα Γαλλικής Ριβιέρας- που µας εγγυάται το Nammos, λίγο πολύ τα έχουµε βιώσει όλοι εδώ ως πελάτες. Για πρώτη φορά, όµως, είχαµε την ευκαιρία να κινηθούµε ταυτόχρονα σε δύο παράλληλους «κόσµους»... Αυτόν που όλοι γνωρίζουµε για µια τυπική µέρα στο Nammos, µε το exclusive service, τις gourmet απολαύσεις, τις «χρυσές» σαµπάνιες και τα parties µε τις αιθέριες παρουσίες πάνω στα τραπέζια και έναν άλλο, στα backstage... Εκεί που πάνω από 200 άνθρωποι, σαν ένα καλά οργανωµένο µελίσσι, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και µας κάνουν να νιώθουµε, έστω και για λίγες ώρες, βασιλιάδες (είτε πληρώνουµε €20, είτε µερικές χιλιάδες)! Είχαµε την ευκαιρία να βρεθούµε για ένα 24ωρο στη µικρή «πολιτεία» και να τρυπώσουµε από τις κουζίνες και το χώρο παραλαβής των εµπορευµάτων µέχρι την πλουσιοπάροχη κάβα και το χώρο ανάπαυλας του προσωπικού, για να δούµε µε τα µάτια µας όλα αυτά που καθιέρωσαν την παραλία της Ψαρούς στο απόλυτο place to be! Εδώ θα αφήσουµε τις εικόνες να µιλήσουν...
ΠΙΣΩ ΣΤΟ 2002...
Ήταν το 2002 όταν οι τρεις ιδιοκτήτες µεταµόρφωναν την παραλία σε κάτι που, όπως αποδείχτηκε, δεν είχε προηγούµενο. Ο Μυκονιάτης στην καταγωγή Zαννής Φρατζέσκος (τότε barman στο Caprice) ταξιδεύει και φέρνει το know how από το St Tropez, ο Kωσταντής Kουσαθανάς (µε σπουδές στη Διοίκηση Eπιχειρήσεων και τα τουριστικά), δεινός ψαροντουφεκάς, εφοδιάζει καθηµερινά το Nammos µε φρέσκα ψάρια, την ώρα που ο Αιγύπτιος σεφ Σάµι Iµπραήµ οργανώνει την κουζίνα αναζητώντας νέες ευφάνταστες γεύσεις... Έτσι κάπως γεννιέται το Nammos, και στήνεται µε µεγάλη προσοχή και αγάπη, κάνοντας γρήγορα τους πάντες να µιλάνε για αυτό, ανυποµονώντας να ζήσουν µια µέρα στον υπέροχο κόσµο του! Σε έναν τόπο ευλογηµένο -είναι η µόνη απάνεµη παραλία στο νησί-, αυτοί «επιστρατεύουν» τα πιο εκλεκτά υλικά για το µενού, τις κορυφαίες ξαπλώστρες, αναζητούν το πλέον κατάλληλο προσωπικό και παραδίδουν µαθήµατα όχι µόνο υποδειγµατικού beach service αλλά και µιας total guest experience που ξεκινάει από το «στρώσιµο» της παραλίας, µέχρι τις πιο upper παροχές για τον πελάτη, µε λαµπερές boutiques, massage area, hair spa, shisha lounge, gym... Η επιδροµή των διασήµων που, από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, αντιλαµβάνονται ότι εδώ δεν θα τους λείψει τίποτα εκτοξεύει σταδιακά τις µετοχές του. Εικόνες από τα parties του µέσω των social media κάνουν το γύρο του κόσµου και ο φιδωτός, στενός δρόµος που κατηφορίζει για την Ψαρού γνωρίζει µεγάλες δόξες... Κι ακόµα κι αν έχει ήδη κατακτήσει την κορυφή, δεν επαναπαύεται ποτέ! Στον µικρό... πλανήτη του φέτος εγκαινιάζεται άλλη µια ηχηρή συνεργασία, µε το διάσηµο Beefbar εκ... Μόντε Κάρλο να εγγυάται την απόλυτη εξειδίκευση στο κρέας, την ώρα που στα άµεσα σχέδια του Νammos είναι να ταξιδέψει σύντοµα και για Νέα Υόρκη.
09:00-10:00 Ο δύτης «καθαρίζει» εξονυχιστικά τη θάλασσα...
...ενώ την ίδια ώρα η παραλία καιτο beach bar ετοιμάζονται…
Όλα σε λίγο θα είναι στην εντέλεια!
Στην υποδοχή μάς περιμένουν πάντα όμορφες παρουσίες
09:30 Λίγο πριν ξεκινήσει η ημέρα.
Πρωινό στο εστιατόριο του προσωπικού.
Καλοσιδερωμένα πουκάμισα τους περιμένουν στα lockers.
10:15 Το κομμωτήριο του Zάρμπαλη έχει αναλάβει την περιποίηση του προσωπικού!
Ο χώρος του open air restaurant Coo θυμίζει κήπο της Εδέμ...
Η προετοιμασία στην κουζίνα του Coo...
Πάντα με την κορυφαία πρώτη ύλη.Μόλις έγινε η παραλαβή της μαναβικής.
11:00 Έφτασαν και οι ολοζώντανοι αστακοί...
Τρυπώσαμε στα άδυτα της... πιο ακριβής κάβας!
Η περιποίηση και το άψογο service ξεπερνάει κάθε προηγούμενο.
Την ίδια ώρα μέσα στην κουζίνα τα τηγάνια έχουν πάρει... φωτιά!
18:30 Κόσμος χορεύει πάνω στα τραπέζια με τις μουσικές επιλογές του dj Babis.
Θηριώδη jeeps γεμίζουν τα 3 parkings.
Οι αιθέριες υπάρξεις είναι κι αυτές κομμάτι του παζλ
Mε τη διακριτική παρουσία των security.
Θαλαμηγοί αγκυροβολούν στα ανοιχτά και πολλοί προσεγγίζουν την παραλία από την πλωτή εξέδρα...
Βeach services που ξεπερνούν κάθε προσδοκία!
Μια βόλτα με το Riva Black Orchid είναι για πολλούς απαγορευμένος καρπός…
Στο shisha lounge.
Υπάρχουν και οι στιγμές χαλάρωσης...
Ώρα για shopping στις πολυτελείς boutiques.
Τυχαίος δεν θα μπορούσε να είναι ούτε ο ναργιλές. Ό,τι πιο προχωρημένο κυκλοφορεί...
Υπό την καθοδήγηση του executive chef Thierry Paludetto γίνεται η παρουσίαση των νέων πιάτων, λίγες ημέρες πριν τα εγκαίνια του Beefbar.
Το μαγαζί μέσα σε λίγη ώρα στήθηκε από την αρχή για το event της βραδιάς!
Μια υπέροχη μέρα στο Nammos έφτασε στο τέλος της.
Ευχαριστούµε πολύ τους οικοδεσπότες µας για αυτή την υπέροχη µέρα.

No comments:

Post a Comment