Tuesday, July 28, 2015

Tι  οδηγεί ο Τζέιμς Μποντ; 

Με μία σπάνια Aston Martin, εξελιγμένη αποκλειστικά για τον Ντάνιελ Κρεγκ, θα κυνηγά ο Τζέιμς Μποντ τους εγκληματίες στην επόμενη ταινία του.

Tι θα οδηγεί ο Τζέιμς Μποντ; (video)
Στην νέα ταινία ‘’Spectre’’ του Τζέιμς Μποντ θα συμπρωταγωνιστεί στο πλευρό του Ντάνιελ Κρεγκ μία μοναδική Aston Martin. Πρόκειται για το μοντέλο DB10, από το οποίο θα κατασκευαστούν συνολικά μόνον δέκα κομμάτια αποκλειστικά και μόνον για τις ανάγκες της ταινίας του θρυλικού πράκτορα 007, καθώς δεν πρόκειται να κυκλοφορήσουν ποτέ στο εμπόριο.
Μία από τις κορυφαίες σκηνές της ταινίας αποτελεί ο αγώνας μεταξύ της Aston Martin DB10 και της νέας Jaguar C-75 στους δρόμους της Ρώμης. Μάλιστα για τις ανάγκες των γυρισμάτων χρειάστηκε να κλείσουν οι δρόμοι στο κέντρο της ιταλικής πρωτεύουσας, ενώ ορισμένες από τις DB10 εφοδιάστηκαν και με αγωνιστικά ρόλμπαρ.
Η Aston Martin εμφανίζεται εδώ και μισό αιώνα στις ταινίες του Τζέιμς Μποντ. Ο πράκτορας 007 έχει χρησιμοποιήσει κατά καιρούς και μοντέλα άλλων εταιρειών, όπως Bentley, BMW, Ford, κλπ., όμως η βρετανική μάρκα αποτελεί την πιο σταθερή αξία στο διαχρονικό γκαράζ του.
Μάλιστα το διασημότερο μοντέλο μεταξύ όλων των αυτοκινήτων του Τζέιμς Μποντ παραμένει σύμφωνα με έρευνες η θρυλική Aston Martin DB5, την οποία οδήγησε για πρώτη φορά ο Σον Κόνερι το 1964 ως πράκτορας 007.


Διάβασε περισσότερα στο: Tι θα οδηγεί ο Τζέιμς Μποντ; (video) | inMotion: Παρασκήνια | gazzetta.gr 
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

No comments:

Post a Comment