Tuesday, July 28, 2015

Εντυπωσιακές πισίνες ξενοδοχείων

Ο απόλυτος χώρος χαλάρωσης και ευεξίας - Δείτε τις μοναδικές φωτογραφίες από το Λονδίνο



pool5
Το Λονδίνο είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο πολύβουες ευρωπαϊκές μητροπόλεις. Στις γειτονιές του όμως «κρύβει» μικρές «οάσεις» χαλάρωσης, στις οποίες έχει κανείς την ευκαιρία να γεμίσει ξανά τις μπαταρίες του και να νιώσει την απαραίτητη αναζωογόνηση για να συνεχίσει στους τρελούς ρυθμούς της καθημερινότητας.
Και οι μικρές αυτές «οάσεις» δεν είναι άλλες από τις πισίνες των καλύτερων ξενοδοχείων της αγγλικής πρωτεύουσας, τις οποίες –στην πλειοψηφία των περιπτώσεων- μπορούν να απολαύσουν αποκλειστικά οι επισκέπτες τους.
Σκέφτεστε κάτι καλύτερο μετά από μια κουραστική ημέρα ανακάλυψης των αξιοθέατων της πόλης;
1. The Berkeley
Θα σας πάει στον… 7ο ουρανό! Η πισίνα του πολυτελούς ξενοδοχείου «The Berkeley» στην ακριβή περιοχή Knightsbridge του Λονδίνου βρίσκεται στην ταράτσα του κτιρίου, στον 7ο όροφο και είναι τόσο ειδυλλιακή… που δε θα πιστεύετε ότι βρίσκεστε στην πόλη.
2. Hilton London Syon Park
Το ξενοδοχείο Hilton Syon Park διαθέτει μια εντυπωσιακή, θερμαινόμενη πισίνα 15 μέτρων, ενώ η γενικότερη διακόσμηση ακολουθεί τις σύγχρονες τάσεις της εποχής.
3. St. Pancras Renaissance Hotel
Χάρη στην πισίνα του St Pancras Spa οι Λονδρέζοι έχουν έναν… «παράδεισο» στα πόδια τους.
4. Hotel Café Royal
Η πισίνα έχει μήκος 18 μέτρα και είναι η πρώτη πισίνα στο Λονδίνο που παρείχε θεραπείες Watsu. Το ιδανικό καταφύγιο για αποτοξίνωση και αποβολή του στρες.

5. Shangri-La, Shard
Η «ατελείωτη» πισίνα, όπως λέει και το όνομά της (Infinity Skypool) βρίσκεται στον 52ο όροφο του ξενοδοχείου Shangri-La και είναι η… υψηλότερη πισίνα στη Δυτική Ευρώπη, με θέα την «καρδιά» του Λονδίνου.
6. Bulgari hotel
Η πισίνα του ξενοδοχείου Bulgari έχει 25 μέτρα μήκος και θυμίζει κάτι από Ιταλία μεριά.
7. Shoreditch House
Μια ανοιχτή πισίνα και ένα από τα καλύτερα «κρυμμένα μυστικά» του ανατολικού Λονδίνου.
8. Four Seasons
Πίσω από τις τεράστιες τζαμαρίες του ξενοδοχείου Four Seasons στο Canary Wharf μπορείτε να απολαύσετε μια πανοραμική θέα στον Τάμεση και το City του Λονδίνου.

No comments:

Post a Comment