Saturday, July 25, 2015

Προσιτή πολυτέλεια στους αιθέρες

Από Λονδίνο στη Νέα Υόρκη με budget business class



compagnie1
Οι απευθείας πτήσεις, αποκλειστικά business class από/προς Λονδίνο και προς/από Νέα Υόρκη επιστρέφουν στους… αιθέρες τον ερχόμενο Απρίλιο, μετά από ένα «διάλειμμα» έξι και πλέον ετών, καθώς τα δρομολόγια είχαν σταματήσει μετά το ξέσπασμα της κρίσης.
Η γαλλική εταιρεία La Compagnie σχεδιάζει να προσφέρει «budget business» υπηρεσίες από το διεθνές αεροδρόμιο Λούτον στο Λονδίνο και το διεθνές αεροδρόμιο Νιούαρκ της Νέας Υόρκης, με τις τιμές των εισιτηρίων να ξεκινούν κάτω από 1.500 λίρες (μετ’ επιστροφής).
Σύμφωνα με δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της βρετανικής εφημερίδας Evening Standard, η εταιρεία θα πραγματοποιεί αρχικά πτήσεις τρεις φορές την εβδομάδα με αεροσκάφη Boeing 757-200, ενώ η συχνότητα των αεροπορικών δρομολογίων θα γίνει καθημερινή από το φθινόπωρο.
Οι θέσεις θα μπορούν να κλίνουν σχεδόν σε οριζόντια θέση και να «μεταμορφώνονται» σε κρεβάτια. Το μενού θα επιμελείται ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ Christophe Langree, ενώ κάθε επιβάτης θα έχει στη διάθεσή του μια ταμπλέτα Samsung Galaxy Pro 12 ιντσών, για να βλέπει ταινίες, να ακούει μουσική και να διαβάζει βιβλία.
Ο συνιδρυτής και γενικός διευθυντής της εταιρείας, Frantz Yvelin, παραδέχτηκε –σημειώνει το δημοσίευμα- ότι η εταιρεία «δεν ισχυρίζεται ότι θα παρέχει τις καλύτερες business class υπηρεσίες στον κόσμο, όμως πιστεύουμε ότι θα είναι πολύ καλές. Θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για όσους θέλουν να απολαύσουν μια προσιτή business-class ταξιδιωτική εμπειρία».

No comments:

Post a Comment