Saturday, July 4, 2015

βγαίνω έξω | φαγητό | cinema | art | μένω μέσα | kids guide | tourism | η πόλη

biscotto προσφορά

biscotto Καλοκαιρινή Προσφορά! 
Τώρα το biscotto σου προσφέρει τη δυνατότητα να αποκτήσεις τη δική σου biscotto members card, την καλύτερη κάρτα εκπτώσεων και προνομίων της πόλης αλλά και ταυτόχρονα να κάνεις ένα πρωτότυπο δώρο που θα βγάλει κερδισμένο και ένα ακόμη αγαπημένο σου πρόσωπο. Εξ αιτίας του αυξημένου ενδιαφέροντος από την πλευρά σας η προσφορά ισχύει για 1 επιπλέον μήνα, έως τις 31 Ιουλίου 2015 ).

biscotto coffee+ offer

biscotto daily: νέα προσφορά 
Καθημερινές: 08:00 - 16:00 Όλοι οι καφέδες στο σαλόνι κοστίζουν 2€ και ΔΩΡΟ California cookie. Η νέα ασυναγώνιστη προσφορά του biscotto coffee+ από Δευτέρα έως Παρασκευή μας προσφέρει όλους τους καφέδες στο σαλόνι μόνο με 2€ και μας κάνει δώρο ένα φρέσκο και γευστικό California Cookie.

biscotto ατζέντα

Πέμπτη 02.07.15
Vestida de nit en Barcelona 
Παρασκευή 03.07.15
Urania Bar 
Σάββατο 04.07.15
Karabourno 
Κυριακή 05.07.15
Aqua Club Spa
Δευτέρα 06.07.15
Merenda 
Τρίτη 07.07.15
Veranda Wine Bar 
Τετάρτη 08.07.15
Ακαδημία 

biscotto members - free delivery

βγαίνω έξω

beach bar

Mango Beach Bar 

Στην εξαιρετική ακτή Καλογριάς, δεσπόζει το Mango.
Αποτελείται από δύο beach bars, ικανά να ικανοποιήσουν τα γούστα όλης της παρέας. Στην δεξιά πλευρά της παραλίας θα συναντήσετε το μεγαλύτερο, στο οποίο μπορείτε να απολαύσετε House και ραδιοφωνική μουσική, ενώ στην άλλη πλευρά θα χαλαρώσετε με πιο chill out και lounge ρυθμούς, συνοδεία νόστιμων μεζέδων. Σε μια απο τις καλύτερες παραλίες της Χαλκιδικής.

περισσότερα 

festival

Sani Festival Καλοκαίρι 2015

Το Sani Festival, μια γιορτή της μουσικής, που ξεκίνησε το 1993, για να καθιερωθεί μετά από 22 χρόνια συνεχούς παρουσίας ως μια διοργάνωση με υψηλό προφίλ και διακριτό στίγμα στον πολιτιστικό χάρτη της χώρας μας, αποκτώντας στην πορεία και διεθνές αντίκτυπο, οδεύει αισίως στην 23η διοργάνωσή του παρασύροντας μας στη μαγεία του.

περισσότερα 

live

Ας περιμένουν οι γυναίκες 

Aς περιμένουν λίγο ακόμα οι γυναίκες! Για την Παρασκευή 3/7 μετατίθεται η συναυλία – αφιέρωμα στην ταινία του Στ. Τσιώλη «Ας περιμένουν οι γυναίκες» Βροχές και καταιγίδες την Τρίτη 30 Ιουνίου, είχαν το θράσος να χαλάσουν τα σχέδια της εκδήλωσης – αφιέρωμα στην ταινία του Σταύρου Τσιώλη «Ας περιμένουν οι γυναίκες».

περισσότερα 

διαγωνισμός

Starbucks Discoveries® // Reimagine Your Thessaloniki 

Ανακάλυψε νέα μέρη και συνήθειες στην πόλη παρέα με τα Κρύα Ροφήματα Καφέ Starbucks Discoveries® και βγες κερδισμένος! Κάθε εβδομάδα η συντακτική ομάδα του biscotto.gr απολαμβάνει κρύα ροφήματα Starbucks Discoveries®, σου προτείνει τις καλύτερες βόλτες στην πόλη, τρόπους για να αλλάξετε την καθημερινότητά σας, ενώ περιμένει και τις δικές σου προτάσεις.

περισσότερα 

φαγητό

Νέες Γεύσεις στα Pax Homemade Burgers 

Τα Pax Homemade Burgers υποδέχονται το καλοκαίρι με ανανεωμένο μενού. Νέες γευστικές προτάσεις σε burgers και street food, εμπνευσμένα από τους δρόμους της Νέας Υόρκης.

περισσότερα 

κινηματογράφος

Σχέση 5 με 7 

Μια τυχαία συνάντηση στους δρόμους του Μανχάταν θα φέρει τον εικοσάρη επίδοξο συγγραφέα Μπράιαν (Αντόν Γιέλτσιν) σε μια παθιασμένη ερωτική σχέση με μια εντυπωσιακή Γαλλίδα (Μπερενίς Μαρλό).

περισσότερα

Το Μικρό Νησί 

Ισπανικός Νότος, 1980. Η χώρα πασχίζει ακόμα να επουλώσει τις πληγές της από τις αγριότητες της περιόδου της δικτατορίας του Φράνκο.

περισσότερα

θέατρο

Η Ιφιγένεια στη χώρα των Ταύρων 

Το αριστοτεχνικής δόμησης έργο του Ευριπίδη «Η Ιφιγένεια στη χώρα των Ταύρων» είναι η καλοκαιρινή παραγωγή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, σε μετάφραση –σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου. Η παράσταση, την οποία θα παρουσιάσει το Κ.

περισσότερα

Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2 (7-8/7) 

Δύο νέοι ηθοποιοί αναλαμβάνουν να αναμετρηθούν με το γνωστό κείμενο του Σαίξπηρ παίζοντας όλους τους ρόλους του έργου, με απίστευτο χιούμορ και κορυφαίες δραματικές στιγμές, σε ένα τρελό παιχνίδι παρενδυσίας και μεταμορφώσεων, σε μια θεατρική περιπέτεια που ισορροπεί ανάμεσα στον εμφύλιο σπαραγμό και το ξύπνημα του έρωτα.

περισσότερα

πολιτιστικά

«Σινεμά με Θέα» 

Η πιο δροσερή πρόταση εξόδου για το καλοκαίρι έρχεται απ’ το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Οι δυο κορυφαίοι πολιτιστικοί θεσμοί ενώνουν τις δυνάμεις τους και προτείνουν στο κοινό μαγικές κινηματογραφικές βραδιές στο «Σινεμά με Θέα».

περισσότερα

5η ΜΠΙΕΝΑΛΕ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 

Η διερεύνηση του φύλου, το δικαίωμα του έμφυλου προσδιορισμού και άλλα, καίριου προβληματισμού ζητήματα ταυτότητας, όπως τα προσεγγίζει η σύγχρονη τέχνη, αποτελούν το θέμα της πολύπτυχης δράσης «Ταυτο-ετερό-τητα», που εγκαινιάζεται στις 17 Ιουνίου.

περισσότερα

γαστρονομία

special event

To Sushi βρίσκει το "Σημείο Αναφοράς" του! 

Το Thymare συνεχίζει να εξερευνά τη γεύση και υιοθετεί, παράλληλα με το μενού που αγαπήσαμε, αυθεντικές επιλογές sushi από τη μακρινή Ανατολή. Οι απλές γεύσεις της θάλασσας απελευθερώνονται μέσα σε μία γευστική συμφωνία μπαχαρικών και εκλεκτών πρώτων υλών, ώστε να δημιουργήσουν μία έξτρα κάρτα με τις πιο ιδιαίτερες προτάσεις sushi, πάντα με πίστη στην ιαπωνική παράδοση.

περισσότερα

Art & Design Show 2015 

O AKTO, το μεγαλύτερο κολέγιο Τέχνης & Design της χώρας, σας προσκαλεί την Τετάρτη 1 Ιουλίου και ώρα 20:00 στα εγκαίνια της ετήσιας έκθεσης των σπουδαστών του.
Το Art & Design Show 2015 καταλαμβάνει έκταση 2.500τ.μ. και παρουσιάζει εκατοντάδες έργα, που δημιούργησαν οι σπουδαστές κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους 2014 – 2015.

περισσότερα

kids guide

Junior παιδότοπος 

Δίπλα στο cafe bar Veranda λειτουργεί ένας ξεχωριστός παιδότοπος με φύλαξη παιδιών. Εσείς μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ, το snack σας ή το ποτό σας στη Veranda και να αφήσετε τα παιδιά σας στους ειδικούς.

περισσότερα

Pitsirikia.gr 

Ιδιαίτερη επιλογή, όμορφο περιβάλλον για μικρούς και μεγάλους. Το όνομά του προδίδει ότι απευθύνεται και σε αρκετά μικρές ηλικίες.

περισσότερα

No comments:

Post a Comment