Saturday, November 1, 2014

ΜΕ 17,99 ΕΥΡΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΠΑΡΙΣΙ

Το νέο της χειμερινό δρομολόγιο γιόρτασε χτες στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία Ryanair, και συγκεκριμένα, στελέχη της εταιρίας και της επίγειας εξυπηρέτησης καλωσόρισαν τους επιβάτες της πτήσης που προερχόταν από το Παρίσι Beauvais.
«Με μεγάλη χαρά γιορτάζουμε το νέο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Παρίσι Beauvais, το οποίο θα προσφέρει τη δυνατότητα μετακίνησης τον πρώτο χρόνο, σε περισσότερους από 45.000 επιβάτες», ανέφερε το στέλεχος πωλήσεων και μάρκετινγκ της Ryanair για την Ελλάδα, Chiara Ravara.
Το νέο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Παρίσι εγκαινιάστηκε την περασμένη Τρίτη και θα πραγματοποιείται καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμερινού πτητικού προγράμματος της εταιρίας καθώς και του καλοκαιρινού.
Συγκεκριμένα, εκτελούνται τρεις πτήσεις την εβδομάδα (Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο) με ώρα αναχώρησης από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» στις 09.45 το πρωί, ενώ η άφιξη από το Παρίσι γίνεται στις 16.10.
Η εταιρία για να γιορτάσει το νέο της δρομολόγιο ελευθερώνει θέσεις από 17,99 ευρώ για ταξίδι που θα πραγματοποιηθεί από το Νοέμβριο του 2014 ώς το Φεβρουάριο του 2015. Οι παραπάνω θέσεις θα είναι διαθέσιμες μέχρι τα μεσάνυχτα της Τρίτης 4 Νοεμβρίου.
«Ερχόμαστε από Παρίσι, είναι η πρώτη φορά που πετάω με τη συγκεκριμένη αεροπορική εταιρία», λέει στον «Α» η Ευαγγελία Μίκου, δείχνοντας ικανοποιημένη, αφού τα εισιτήρια για τέσσερα άτομα κόστισαν 120 ευρώ.
Αύξηση συχνοτήτων
Στο πλαίσιο της επέκτασης της εταιρίας στην Ελλάδα, που σύμφωνα με στελέχη της, η χώρα μας αποτελεί από τις πλέον ελπιδοφόρες αγορές, έχουν αυξηθεί οι συχνότητες των πτήσεων από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα και Χανιά, και αντίστροφα.
Συγκεκριμένα, από τις αρχές Σεπτεμβρίου, οι πτήσεις προς/από Αθήνα έχουν αυξηθεί κατά 20%, και από πέντε φορές ημερησίως εκτελούνται έξι. Επίσης, οι πτήσεις Θεσσαλονίκη – Χανιά, από έξι που ήταν την εβδομάδα, έχουν αυξηθεί σε επτά.
Με τις παραπάνω αυξήσεις των συχνοτήτων και το νέο δρομολόγιο αναμένεται να μετακινηθούν πάνω από 1,5 εκατ. επιβάτες από/προς Θεσσαλονίκη με την Ryanair.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι στο χειμερινό της πτητικό πρόγραμμα η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία συνδέει τη Θεσσαλονίκη με 10 προορισμούς σε Ελλάδα και Ευρώπη (Αθήνα, Χανιά, Παρίσι, Πάφο, Μιλάνο, Ρώμη, Λονδίνο, Ντίσελντορφ, Φρανκφούρτη και Βρυξέλλες), ενώ στο καλοκαιρινό πρόγραμμα οι προορισμοί αυξάνονται σε 16.

No comments:

Post a Comment