Friday, November 28, 2014

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ 2015 Ο ΝΕΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ

Μία μικρή γεύση από την ταινία «Star Wars: The Force Awakens» δίνει το πρώτο τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα την Παρασκευή.

Στην ταινία νέοι ηθοποιοί συναντούν τους παλιούς σε μία καινούργια διαστημική περιπέτεια.

Στο τρέιλερ μία φωνή ακούγεται να λέει: «Συμβαίνει μια αφύπνιση - τη νιώσατε; Η σκοτεινή πλευρά και το φως».

 

Ανταποκριτής του βρετανικού Guardian που είδε το τρέιλερ σε σινεμά της Νέας Υόρκης έγραψε ότι μετά την προβολή πολλοί θεατές αποχώρησαν από την αίθουσα χωρίς να δουν την ταινία που θα ακολουθούσε!

Ήδη το Twitter έχει πάρει «φωτιά», με πολλούς να δίνουν βάρο στη νέα μορφή των φωτόσπαθων (lightsabers).

Την ταινία σκηνοθετεί ο Τζ. Τζ. Εϊμπραμς, ο οποίος το 2009 αναζωογόνησε με επιτυχία το franchise της ταινίας Star Trek.

Η πλοκή της ταινίας εκτυλίσσεται περίπου 30 χρόνια μετά τα γεγονότα που περιγράφονται στην ταινία «Ο Πόλεμος των Αστρων: Επεισόδιο 6 - Η Επιστροφή των Τζεντάι» που κυκλοφόρησε το 1983.

Στο καστ της ταινίας, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Δεκεμβρίου 2015, συμπεριλαμβάνονται οι Ντέιζι Ρίντλεϊ, Τζον Μπογιέκα, Μαρκ Χάμιλ, Χάρισον Φορντ και Κάρι Φίσερ.

Η σειρά των Star Wars, κινηματογραφικό παιδί του Λούκας, ανήκει στη Disney, η οποία, μετά την εξαγορά της Lucas Film πέρυσι, ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει σειρά ταινιών που θα διαδραματίζονται το σύμπαν του Star Wars.

Στις 6 Νοεμβρίου η Disney είχε αποκαλύψει στον λογαριασμό της στο Twitter τον τίτλο της νέας ταινίας του «Πολέμου των Αστρων» (Star Wars).

No comments:

Post a Comment