Friday, November 28, 2014

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΤΑ ΤΟ 2017 ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΡΙΤ

Με 648 άτομα μόνιμο προσωπικό προβλέπεται να λειτουργήσει η ΝΕΡΙΤ έως το 2017. Το οργανόγραμμα της κρατικής τηλεόρασης και η κατανομή του προσωπικού περιλαμβάνονται στο στρατηγικό σχέδιο της πενταετίας, το οποίο υποβλήθηκε από το ΔΣ στο υπουργείο Οικονομικών και το αποκάλυψε η στήλη την περασμένη Κυριακή.
Η ΝΕΡΙΤ διαθέτει τέσσερις Γενικές Διευθύνσεις: Περιεχομένου (με τρεις Διευθύνσεις, Τηλεόρασης, Ειδήσεων και Ραδιοφώνου), Περιφερειακού και Τοπικού Περιεχομένου (με μία μόνο Διεύθυνση, αυτήν της Θεσσαλονίκης), Διαχείρισης (με τρεις επίσης Διευθύνσεις, Ανθρώπινου Δυναμικού, Οικονομικών Υπηρεσιών και Εκμετάλλευσης) και Ανάπτυξης και Τεχνολογίας (με δύο Διευθύνσεις, Έρευνας – Ανάπτυξης και Λειτουργίας). Στην ευθύνη του προέδρου – διευθύνοντος συμβούλου ανήκουν οι μονάδες της Επιτελικής Παρακολούθησης, το Αρχείο, τα Μουσικά Σύνολα και η Νομική Υπηρεσία. Η Υπηρεσία Εσωτερικού Ελέγχου και η Εταιρική Επικοινωνία ανήκουν στην ευθύνη του ΔΣ της ΝΕΡΙΤ.
Τα 648 άτομα κατανέμονται ως εξής: Στη Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης και Τεχνολογίας θα απασχολούνται 243 άτομα, το 39% του προσωπικού, στη Γενική Διεύθυνση Περιεχομένου 220, το 36% του συνόλου, στη Γενική Διεύθυνση Διαχείρισης 61, το 10%, και στη Γενική Διεύθυνση Περιφερειακού Περιεχομένου 60, το 10%. Άλλα 34 άτομα θα εργάζονται στις υπηρεσίες του προέδρου – διευθύνοντος συμβούλου.

No comments:

Post a Comment