Tuesday, September 9, 2014

ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Ποιος μπορεί να μένει σ' αυτό το μέγαρο; -Το πιο ακριβό σπίτι στις ΗΠΑ κοστίζει 139 εκατ. δολάρια και είναι παραμυθένιο [εικόνες]

 Κοστίζει 139 εκατ. δολάρια 

Και μετά σημειώνουμε για την παγκόσμια κρίση στην κτηματαγορά. Η πώληση ενός και μόνο παλατιού στη Φλόριντα των ΗΠΑ μπορεί να ισοφαρίσει την απώλεια εσόδων από τόσα απούλητα σπίτια ανά τον κόσμο.
Σύμφωνα με το Business Insider, το συγκεκριμένο παλάτι (... ανάκτορο, ή ό,τι άλλο θέλετε σε χαρακτηρισμό) πουλήθηκε έναντι 139 εκατομμυρίων δολαρίων σπάζοντας κάθε άλλο ρεκόρ πώλησης στην αγορά των ΗΠΑ. Είναι 60.000 τ.μ, έχει γαλλικό στιλ, ονομάζεται «Le Palais Royal» και βλέπει στην παραλία Millionaires Mile στο Hillsboro της Φλόριντα.
Τι περιλαμβάνουν αυτά τα 60.000 τ.μ.; Ούτε λίγο, ούτε πολύ: 11 υπνοδωμάτια, ιδιωτική αίθουσα προβολής με θέσεις για 18 άτομα, ένα πλήρες μπαρ, υπόγειο γκαράζ για 30 αυτοκίνητα, μια πισίνα τεραστίων διαστάσεων και προβλήτα για γιοτ. Το παλάτι βρίσκεται ακόμα σε φάση κατασκευής και θα παραδοθεί το 2015 – ήδη, όμως έχει βρει αγοραστή άγνωστων λοιπών στοιχείων, αλλά πολλών εκατομμυρίων στον προσωπικό του λογαριασμό.

















No comments:

Post a Comment