Thursday, August 28, 2014

EΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΕΟΝΥΜΦΟΥΣ

Αν παντρεύεστε και σχεδιάζετε μήνα του μέλιτος με θέα τη θάλασσα σε ένα ήρεμο εξωτικό τοπίο, δε χρειάζεται να φτάσετε μέχρι της Μαλδίβες ή τον Αγιο Μαυρίκιο, αφού ζούμε στη χώρα με τις ωραιότερες παραλίες στον κόσμο.
Από τη ρομαντική Μήλο, μέχρι τα καταπράσινα τοπία της Ελάτης, η ιστοσελίδα YesIDo.gr παρουσιάζει τους πιο «εξωτικούς» προορισμούς για νεόνυμφους στην Ελλάδα.
Μήλος
Βόλτες με καραβάκι στις κρυφές παραλίες του νησιού, απογευματινό περπάτημα στα καλντερίμια της Πλάκας, κολύμπι στα νερά του Φυροπόταμου και χαλάρωση με υπέροχη θέα στην Παναγιά τη Θαλασσίτρα. Επισκεφτείτε οπωσδήποτε το Σαρακίνικο και το Κλέφτικο και δοκιμάστε καρπουζόπιτα.

Φολέγανδρος
Ρομαντικές βόλτες στη Χώρα και υπέροχο τοπίο με παραδοσιακά σπιτάκια, για τα ζευγάρια που λατρεύουν το περπάτημα. Για κολύμπι επισκεφθείτε το Κάτεργο και το Λειβαδάκι.

Ρόδος
Το Μεσαιωνικό κέντρο με οθωμανικές και ιταλικές επιρροές θα εντυπωσιάσει τους λάτρεις τις ιστορίας. Οι φυσιολάτρες πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθούν το πάρκο του Ροδινιού και την Κοιλάδα των πεταλούδων, ενώ το μικρό νησάκι της Λίνδου προσφέρεται για τους πιο ρομαντικούς.
 

Μονεμβασιά
Συνδυάζοντας μαγευτικά βουνό και θάλασσα, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το κάστρο της Ρόδου, αφού είναι ολόκληρη μία καστροπολιτεία. Γνωστή και ως «Μενεξέ Καλεσί» ( «Κάστρο των λουλουδιών» τα Τούρκικα) προσφέρει μία εκπληκτική θέα.

Ελάτη
Δεν είναι μόνο καλοκαιρινός αλλά και χειμερινός προορισμός. Προσφέρεται για βόλτες στο βουνό ανάμεσα στα ξύλινα σπιτάκια και τα καταπράσινα έλατα και ανάβαση στον Κόκκινο Βράχο για υπέροχη θέα. Επισκεφτείτε οπωσδήποτε το γεφύρι του Αγίου Βησσαρίωνα και τον καταρράκτη.
 

No comments:

Post a Comment