Thursday, August 28, 2014

9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΗΣ APPLE



iwatch-concept
To προγραμματισμένο event της Apple στις 9 Σεπτεμβρίου ενδέχεται να επιφυλάσσει και εκπλήξεις εκτός από την φημολογούμενη αποκάλυψη του νέου iPhone 6. 
Στο Διαδίκτυο έχουν αρχίσει να εμφανίζονται πηγές που αναφέρουν ότι εκείνη την ημέρα θα δούμε και το smartwatch της Apple, το οποίο ήδη έχει ονομαστεί ως iWatch από τους περισσότερους. Οι πληροφορίες που επικαλείται το Re/Code κάνουν λόγο για μία συσκευή που θα έχει φορτωμένο λογισμικό HealthKit για την παρακολούθηση της υγείας του κατόχου του και HomeKit που θα συνδέει τον χρήστη με το έξυπνο σπίτι του.
Φυσικά, η Apple κατά την προσφιλή της τακτική, τηρεί σιγή ιχθύος για όλα αυτά και αφήνει τη φημολογία να οργιάζει μέχρι την τελική ημερομηνία της παρουσίασης. Με τον αυξανόμενο ανταγωνισμό στο κομμάτι του smartwatch από την Samsung αλλά και την LG, είναι πολύ πιθανό πάντως να δούμε την πρόταση της Apple στην κατηγορία.
Το σίγουρο είναι ότι τα μάτια των φίλων της υψηλής τεχνολογίας θα είναι στραμμένα προς τα όσα θα αποκαλύψει ο Tim Cook, CEO της Apple στις 9 Σεπτεμβρίου.

No comments:

Post a Comment