Friday, July 1, 2011

ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ROCKWAVE FESTIVAL

ξεκινά το φετινό Rockwave Festival που θα διεξαχθεί στο Terra Vibe Park στη Μαλακάσα από σημερα, Παρασκευή έως την Κυριακή 3 Ιουλίου.

Οι 25 καλλιτέχνες της ελληνικής και παγκόσμιας μουσικής σκηνής που θα φιλοξενηθούν φέτος στο φεστιβάλ, θα κυριαρχήσουν στις δύο σκηνές του Terra Vibe, την κεντρική Terra Stage και τη μικρότερη Vibe Stage.

Το πρόγραμμα του φετινού Rockwave Festival έχει ως εξής:

Παρασκευή 1 Ιουλίου

Την πρώτη ημέρα την αυλαία ανοίγουν οι Editors, πρωταγωνιστές της βρετανικής εναλλακτικής μουσικής σκηνής. Το αγαπημένο συγκρότημα του ελληνικού κοινού με ιδιαίτερα δυναμική σκηνική παρουσία πειραματίζεται συνεχώς και εξελίσσεται.

Στη συνέχεια οι εκκεντρικοί Cake με σήμα κατατεθέν το φάνκι, ροκ εν ρολ αλλά και ποπ ρυθμό τους ανεβαίνουν στη σκηνή για να γεμίσουν το Terra Vibe με ήχους νοσταλγικούς αλλά πάντα ανατρεπτικούς.

Τη σκυτάλη παίρνουν οι The Stranglers, οι υποκινητές της βρετανικής πανκ, οι οποίοι δεν περιορίστηκαν στα στενά του όρια, αλλά δημιούργησαν το δικό τους πανκ-ροκ ιδίωμα.

Το γαλλικό συγκρότημα, The Ispector Cluzo, γνωστό ως το πιο μοδάτο ροκ ντουέτο του κόσμου, μετρά μόλις τρία χρόνια καριέρας, αλλά έχει στο ενεργητικό του 450 εμφανίσεις σε 23 χώρες .

Στη μικρότερη σκηνή του Terra Vibe στο Vibe Stage θα εμφανιστούν οι: Sivert Hoyem, Sivert Hoyem των Madrugada, ο Παύλος Παυλίδης και οι B Movies και ο Vassilikos.

Σάββατο 2 Ιουλίου

Η γιορτή συνεχίζεται το Σάββατο στην κύρια σκηνή του Terra Vibe Park, με τους: Γιάννη Αγγελάκα, Ψαραντώνη, Λύκους, Ντίνο Σαδίκη, Γιώργη Ξυλούρη (Ψαρογιώργη), Lost Bodies, Vlastur, Λόζιος & Ανακατωσιά (Χάλκινα Μακεδονίας) και Πολυφωνικό Σχήμα «Διώνη».

Κυριακή 3 Ιουλίου

Το Rockwave Festival κατεβάζει αυλαία με τους ανατρεπτικούς Prodigy από το Έσεξ της Αγγλίας που συνδυάζουν το ρέιβ, την τέκνο και τα μπρέικμπιτς με την ηλεκτρονική ροκ και το πανκ.

Συμμετέχουν επίσης οι: Gogol Bordello, Kyuss Lives, Monster Magnet Marky Ramone’s Blitzkrieg μαζί με τον Michale Graves.

Το πάρτι συνεχίζεται στη σκηνή του Vibe Stage με τους Flogging Molly, Therapy?, Viza και τους Dept.

Τιμές εισιτηρίων: Εισιτήριο τριημέρου: 65 ευρώ, για την Παρασκευή και την Κυριακή: 28 ευρώ, για το Σάββατο από 12 έως 15 ευρώ.

Τα εισιτήρια μπορεί να τα προμηθευτεί κανείς από το Ticket House στην Αθήνα και τα Musicland και Stereodisc στη Θεσσαλονίκη.

No comments:

Post a Comment