Tuesday, April 26, 2011

ΤΡΙΤΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011

*Επιστροφη στα πατρια εδαφη σημερα για τους περισσοτερους που ειχαν τριημερη η τετραημερη εξοδο σε νησια,χωρια,βουνα και γενικα εκτος μεγαλων αστικων κεντρων.
*Η Μυκονος δεν ειχε κοσμο,μας ειπαν φιλοι που εχουν σπιτι εκει.Ηταν παροντες,όμως,ο Νικολαος και η Τατιανα,ο Κωστας Βουτσας,ο Φιλημων και οι αλλοι συνηθως ’υποπτοι’.
*Το Αλτερ εδειξε για πολλοστη φορα την Σισσυ και οι φανατικοι θαυμαστες της Ρομυ Σναιντερ απηλαυσαν την γαλλικη εκδοση της ταινιας.
*Μεσημερι του Μεγαλου Σαββατου και το κεντρο της Θεσσαλονικης ειχε αδειασει.
*Ο Γιωργος Παπαστεφανου δεχοταν χθες ευχες για την γιορτη του στους Οθωνους της Κερκυρας,το αγαπημενο του κρυσφυγετο Χριστουγεννα,Πασχα και καλοκαιρι.
*Οι πιο μακρινες ευχες για εμας ηρθαν τηλεφωνικα από το Αμπου Νταμπι.Απο τον Βαγγελη Τυμπω και την Αναστασια που τραγουδουν εκει σε μεγαλο ξενοδοχειο.
*Την Πεμπτη,4-5 μμ,μην παραλειψετε να ακουσετε την εκπομπη του Γιαννη Πετριδη.Θα εχει συνεντευξη με την Renee Pappas,χηρα του παραγωγου Jerry Wexler,συνεταιρου στην Atlantic Records .Ειναι ο ανθρωπος που επινοησε τον ορο rhythm and blues και ανακαλυψε τους Ray Charles,Allman Brothers,Aretha Franklin,Led Zeppelin,Wilson Pickett,Bob Dylan,κ.α. Η ιδια,με αναλογη παραλληλη καριερα διπλα σε ολους τους γιγαντες της μουσικης. εχει εγκατασταθει στην Αθηνα διατηρωντας παντα την επαφη της με την μουσικη βιομηχανια..
*Συνεβησαν τον Απριλιο…
2007-Όταν ο προεδρος Τζωρτζ Μπους ζητησε την προεδρικη σουιτα του Imperial Hotel της Βιεννης του ειπαν «όχι»,διοτι ηδη την ειχαν παραχωρησει στον Μικ Τζαγκερ των Ρολλινγκ Στοουνς.
1988-Την 52η επετειο των γενεθλιων του γιορτασε σε συναυλια του Μπρους Σπρινγκστην στο Λος Αντζελες.Ο Μπρους τον ανεβασε στην σκηνη για να του τραγουδησουν Happy birthday to you.
1979-Η συνθεση Georgia on my mind του Hoagy Carmichael ανακηρυσσεται επισημο τραγουδι της πολιτειας Georgia.
1992-Η Cleveland Orchestra πηγαινει τον Michael Jackson στα δικαστηρια ζητωντας αποζημιωση 7 εκατομμυριων δολλαριων όταν αντεληφθησαν ότι ο τραγουδιστης ειχε χρησιμοποιησει τμημα της ηχογραφισης της 9ης Συμφωνιας του Μπετοβεν στο αλμπουμ Dangerous.
*Πεθαναν το 1997 ο Harold Melvin και το 2001 ο Al Hibbler.
*Στην ταινια του Χιτσκοκ «Σιωπηλος Μαρτης»( Rear window ) πιανιστας στο παρτυ του απεναντι διαμερισματος,οπου οι καλεσμενοι τραγουδουν το Mona Lisa,είναι ο συνθετης Ross Bagdasarian,δημιουργος των Alvin and the Chipmunks.

No comments:

Post a Comment