Tuesday, March 29, 2011

ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΥΚΑΡΠΙΑ

Το Σάββατο 02 Απριλίου, (Ημέρα του παιδικού βιβλίου), στις 12:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του νέου βιβλιοπωλείου ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑ Α.Ε. στη Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης.

Mε εύκολη πρόσβαση, από την περιφερειακή οδό, σε κοντινή απόσταση από την έξοδο προς Ν. Ευκαρπία, στον κεντρικό δρόμο της 25ης Μαρτίου, βρίσκεται το νέο βιβλιοπωλείο της ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑ, που εκτείνεται σε χώρους 2.500 τ.μ. (σε δύο ορόφους).

Στο χώρο αυτό, λειτουργούσε παλαιότερα το καπνεργοστάσιο «ΚΑΜΑΡΑ», και τώρα δημιουργήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα πολυβιβλιοπωλεία της Ελλάδας, με περισσότερους από 150.000 ελληνικούς και ξενόγλωσσους τίτλους βιβλίων, χιλίων και πλέον εκδοτικών οίκων της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στον ισόγειο χώρο του καταστήματος, εκτός από βιβλία, υπάρχουν όλα τα είδη αναλώσιμων, χαρτικών, είδη γραφείου, σχεδίου και ζωγραφικής, προτάσεις για επιχειρηματικά δώρα, μεγάλο τμήμα παιχνιδιών κ.ά., ενώ στον πρώτο όροφο θα λειτουργεί όλο το χρόνο τμήμα χαμηλών τιμών (Μαλλιάρης-στοκ).

Τα εγκαίνια θα τελέσει ο Δήμαρχος Ευκαρπίας (Παύλου Μελά) κύριος Παπαδόπουλος Διαμαντής και θα ευλογήσει ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως – Σταυρουπόλεως κύριος Βαρνάβας.

Επιπλέον θα υπάρχει ειδικό πρόγραμμα για τους μικρούς και μεγάλους φίλους που θα επισκεφθούν τον χώρο, με κλόουν, κουκλοθέατρο, καραγκιόζη, άλλες δραστηριότητες και πολλά δώρα για τα παιδιά.

No comments:

Post a Comment